Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Απρίλιος 2023 12:04

60 χρόνια AudioGroupGreeceBV και Biamp

Από την AudioGroupGreeceBV λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τους εορτασμούς για τα 60 χρόνια παρουσίας της εταιρίας στην Ελλάδα, ενώ κεντρικό ρόλο σε αυτούς είχε και η Biamp, της οποίας η AudioGroupGreeceBV αποτελεί επίσημο διανομέα για την Ελλάδα και την Κύπρο...

Δελτίο τύπου - AudioGroupGreeceBV
“H Biamp και η AudioGroupGreeceBV - επίσημος διανομέας της Biamp για την Ελλάδα και την Κύπρο αλλάζουν το παιχνίδι όταν πρόκειται για ποιοτικές ΑV εφαρμογές. Το πρόσφατο event στα κεντρικά της Audio Group ήταν το τρανταχτό παράδειγμα πώς μια αφοσιωμένη ομάδα και η σωστή τεχνολογία της Biamp μπορούν να συγκεντρώσουν τόσους πολλούς επαγγελματίες από όλες τις τεχνολογικές ειδικότητες. Κοινό τους σημείο. Η ποιότητα!

Από τα προιόντα που παρουσιάστηκαν, ξεχωρίσαμε την νέα Conference VideoBar της Βiamp Parle VBC 2500 με την οποία μπορούμε πανεύκολα να έχουμε υψηλής πιστότητας τηλεδιασκέψεις χάριν στις μοναδικές τεχνολογίες της Biamp .
Η VBC 2500 χρησιμοποιεί μια συστοιχία μικροφώνων 27 και την τεχνολογία Biamp Beamtracking™ για την ενεργή παρακολούθηση και έξυπνη μίξη συνομιλιών από όλο το δωμάτιο. Δύο έξυπνα ηχεία χρησιμοποιούν αντιστάθμιση παραμόρφωσης και τεχνολογία δυναμικής ενίσχυσης μπάσων για να δημιουργήσουν ήχο που γεμίζει τον χώρο με ανώτερη αναπαραγωγή ομιλίας.

Το Parlé VBC 2500 περιλαμβάνει μια ευρυγώνια κάμερα 4k σχεδιασμένη για αίθουσες  συνεδριάσεων. Η κάμερα ενσωματώνει οπτικά υψηλής ποιότητας για να επιτρέπει τη ροή κρυστάλλινων βίντεο στα 2160p @ 30fps. Η VBC 2500 χρησιμοποιεί τεχνολογία αυτόματης πλαισίωσης για την αναγνώριση των συμμετεχόντων στη σύσκεψη και για την προσαρμογή της εστίασης και του ζουμ για να κρατούν τους συμμετέχοντες στη θέα.

Η VBC 2500 είναι επίσης εξοπλισμένο με την πρωτοποριακή λειτουργία εκκίνησης του Biamp. Με το Launch, η ακουστική απόδοση του δωματίου αναλύεται και βελτιστοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, καθιστώντας εύκολη την παροχή εξαιρετικών εμπειριών με συνέπεια σε ολόκληρο τον οργανισμό σας.

Φέτος η AudioGroup γιορτάζει τα 60 χρόνια της! Σε αυτές τις έξι δεκαετίες οπουδήποτε ο ποιοτικός ήχος ήταν σημαντικός εκεί ήταν η AudioGroupGreeceBV.
Για τα επόμενα χρόνια η AudioGroup προδιαγράφει ένα λαμπρό μέλλον με τεχνολογίες αιχμής σε όλες τις AV εφαρμογές”

Επαφή
AudioGroupGreeceBV

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση