Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 20:22

H K-TEK στην Audio & Vision

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για την αντιπροσώπευση της εταιρίας K-TEK, για τη χώρα μας…

Audio & Vision – Δελτίο τύπου
“Αγαπητοί συνεργάτες,
με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επίσημη αντιπροσώπευση της εταιρείας K-TEK και των επαγγελματικών της προϊόντων στην ελληνική αγορά.

Η Κ-ΤΕΚ είναι μια εταιρείας παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ηχητικoύ εξοπλισμού. Η γκάμα της περιέχει Boom Poles, επαγγελματικές τσάντες για εξοπλισμό εξωτερικής ηχογράφησης,
αλλά και αξεσουάρ για τα είδη αυτά.
Από την ίδρυσή της το 1996 από τον Manfred N Klemme, η K-Tek υποστηρίζει τον κόσμο του ήχου με καινοτόμα εργαλεία για να κάνει τη δουλειά του ηχολήπτη και του χειριστή boom πιο εύκολη.
Με πάθος για τον ήχο, η πρώτη αποστολή της Κ-ΤΕΚ ήταν να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια σειρά από boom poles αμερικανικής κατασκευής, που ήταν ελαφριά, αλλά εξαιρετικά ανθεκτικά και φιλικά προς τον χρήστη.

Το 1999 η K-Tek κέρδισε ένα Βραβείο Τεχνικού Επιτεύγματος από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών για το Klassic Boompole.
Έκτοτε, η K-Tek έχει κερδίσει μια σειρά από άλλα βραβεία και τη φήμη ότι φτιάχνει μια σειρά από κομψά σχεδιασμένα και όμορφα κατασκευασμένα, ηχοκεντρικά προϊόντα.

Όλα τα προϊόντα της Κ-ΤΕΚ είναι διαθέσιμα μέσω της Audio & Vision, επίσημου αντιπροσώπου της Κ-ΤΕΚ στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Audio & Vision"...
 
Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση