Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2022 11:53

Τα Karamanos Studios εξοπλίζονται με ChamSys

Απο την PA Solutions λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την πρόσφατη επένδυση των Karamanos Studios με κονσόλες φωτισμού της ChamSys...

PA Solutions - Δελτίο τύπου
"Τα Karamanos Studios επέλεξαν την ChamSys MagicQ MQ500M Stadium συνοδευόμενη από το MagicQ MQ500M Stadium Wing στα πλαίσια των συνολικών επενδύσεων τους για την αναβάθμιση του εξοπλισμού των studio τους.
H κονσόλα φωτισμού ChamSys MagicQ MQ500M Stadium υποστηρίζει 256 universes απευθείας χωρίς την ανάγκη εξωτερικών επεξεργαστών, για να μην υπάρχουν περιορισμοί στο άθροισμα των φωτιστικών σωμάτων, ώστε να μπορεί ο lighting designer να εκμεταλλευτεί όλες τις λειτουργίες των σύγχρονων φωτιστικών.
Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της κονσόλας περιλαμβάνουν δυνατότητα εισόδου σήματος από media servers για pixel mapping, ευκολία διαχείρισης στα εφέ, ενσωματωμένο 3D visualizer, talk back communication με visualizers, δυνατότητα σύνδεσης για 5 επιπλέον δικτυακές οθόνες, ενώ αποτελεί την μοναδική κονσόλα με LTC linear time code output.

Το ChamSys MagicQ MQ500M Stadium Wing έχει σχεδιαστεί ώστε να λειτουργεί με την MagicQ MQ500M Stadium στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Στον εξοπλισμό του συναντάμε 15 RGB φωτιζόμενα και πλήρως μηχανοκίνητα faders και 15 RGB φωτιζόμενους encoders, παρέχοντας συνολικά 30 playbacks, μαζί με πλήκτρα οπίσθιου φωτισμού για προγραμματισμό, full HD multitouch οθόνη 15’’, 4 DMX outputs και ενσωματωμένο UPS.
Εκτός από τα ChamSys MagicQ MQ500M Stadium & MagicQ MQ500M Stadium Wing, τα Karamanos Studios το τελευταίο διάστημα έχουν επενδύσει και σε σύγχρονα φωτιστικά και άλλα προϊόντα των CHAUVET Professional & CHAUVET DJ. Συγκεκριμένα, στον εξοπλισμό της εταιρείας έχουν ενταχθεί τα CHAUVET Professional Ovation Rêve E-3, Maverick MK3 Wash, Maverick MK2 Wash, Strike Saber, COLORado 2-Quad Zoom, COLORado 1QS, Amhaze ECO, Net-X II, καθώς και τα CHAUVET DJ Freedom Flex H4 IP και DataStream 4.

Ο Κώστας Κομπορόζος των Karamanos Studios δήλωσε:
“Οι κονσόλες που χρησιμοποιούσαμε δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις ικανότητες των καινούργιων φωτιστικών και να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων παραγωγών. Οι νέες παραγωγές απαιτούν πολύπλοκους προγραμματισμούς φωτισμών, οι οποίοι πρέπει να εκτελούνται με αξιοπιστία και ευκολία, γεγονός που μας οδήγησε στις κονσόλες της ChamSys.
Τα προχωρημένα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ικανότητες που διαθέτει η MagicQ MQ500M Stadium, σε συνδυασμό με την εμπειρία και την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχει η PA SOLUTIONS στην ελληνική αγορά, κατέστησαν την ChamSys ως επιλογή μονόδρομο για τον έλεγχο των φωτιστικών συστημάτων της εταιρείας μας.”

O Κώστας Τσαγανός, Co-owner της PA SOLUTIONS, πρόσθεσε:
”Χαιρόμαστε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει μια τόσο ιστορική και σημαντική εταιρεία στην εγχώρια βιομηχανία του θεάματος, καθώς και για την διορατικότητα που διαθέτουν τα Karamanos Studios για την μελλοντική κατεύθυνση που ακολουθεί ο χώρος τεχνολογικά παγκοσμίως. Εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με προηγμένα χαρακτηριστικά και ικανότητες συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, οι νέες κονσόλες της ChamSys μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές παραγωγές.»

Τα Karamanos Studios ιδρύθηκαν το 1994 από τον Παναγιώτη Καραμάνο. Τα πρώτα έξι τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό της εταιρείας του ήταν καινοτόμα για την εποχή τους, και δη για τα ελληνικά δεδομένα, και έφεραν την αλλαγή και την ανάπτυξη του ελληνικού κινηματογράφου και τηλεόρασης. Εκτός από τις κτιριακές υποδομές, τα Karamanos Studios είναι τα πρώτα και τα μόνα από τότε που είναι σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε κινηματογραφική ή τηλεοπτική ανάγκη και από πλευράς εξοπλισμού.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα Karamanos Studios μέσω του website της
εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2102690735 και μέσω email στο
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τα Karamanos Studios μέσω του website της εταιρείας, τηλεφωνικά στο 2102690735 και μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ".

Επαφή
PA Solutions


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση