Διαφήμιση
Παρασκευή, 01 Ιούλιος 2022 12:10

H εταιρεία Zaxos Music store επενδύει σε RCF

Από την εταιρία Sirius Sound & Lighting, αντιπρόσωπο της Ιταλικής΄RCF στη χώρα μας, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την πώληση ενός νέου συστήματος RCF στην εταιρία Zaxos Music store….

Δελτίο Τύπου - Sirius Sound & Lighting
“Η επαναφορά στην «κανονικότητα» βρίσκει την εταιρεία Zaxos Music store δυνατότερη και πιο έτοιμη από ποτέ!!!  Ένα ολοκαίνουργιο σύστημα RCF HDL 20-A με SUB 8004 θα είναι ο πρωταγωνιστής σε όλα τα events της εταιρείας.
Η εταιρεία Zaxos Music store λειτουργεί από το 2006 και έχει στο δυναμικό της έμπειρους επαγγελματίες συνεργάτες. Εξειδικεύεται στην εμπορία και ενοικίαση μουσικών οργάνων, στην ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού και φωτισμού - ΡΑ και των Premium Events.

«Με την RCF εξασφαλίζουμε κορυφαία ποιότητα ήχου, καθώς ένα ολοκαίνουργιο σύστημα HDL 20-A, ανήκει πλέον στο rental τμήμα της εταιρείας μας! Η αλήθεια είναι πως μας έχει εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες του από την πρώτη στιγμή!» …ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ζάχος, ιδιοκτήτης της εταιρείας.
Το σύστημα είναι ήδη  on the road, καλύπτει με τα καλύτερα αποτελέσματα όλο το Rental-PA κομμάτι της εταιρείας και το σημαντικότερο είναι πως θέτει υψηλότερα στάνταρ και εξασφαλίζει ανοδική δυναμική στην εταιρεία για το μέλλον!Με εμπειρία, ενθουσιασμό και υψηλού επιπέδου γνώσεις στη μουσική γενικότερα, η ομάδα του Zaxos Music Store είναι  έτοιμη να καλύψει οποιαδήποτε εκδήλωση, σύμφωνα με την επιθυμία του κάθε πελάτη.
Η εταιρεία Zaxos music store, έχοντας ήδη στον στόλο της, μια πλήρη γκάμα Backline μουσικών οργάνων, με την απόκτηση του συστήματος της RCF συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο και το κομμάτι του ηχητικού της εξοπλισμού!”…

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της RCF στη χώρα μας θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση