Διαφήμιση
Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 15:45

H Kling & Freitag στο Bon Studio

Η εταιρία Bon Studio ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Γερμανικής Kling & Freitag (της εταιρίας κατασκευής ηχείων που ιδρύθηκε στο Αννόβερο της Γερμανίας πρίν από 30 χρόνια από τους κ.κ. Martin Kling και Jürgen Freitag) για τη χώρα μας, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης…

Bon Studio – Δελτίο τύπου
"Όσοι θέλουν να νιώσουν, πρέπει να ακούσουν!
Όσοι θέλουν να ακούσουν, δικαιούνται μια αξέχαστη ηχητική εμπειρία.
H Kling & Freitag δεν είναι άλλη μια εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής ηχείων, είναι μια ομάδα ανθρώπων, η οποία αναπτύσσει καινοτόμα συστήματα με πάθος για τον ήχο. Στόχος, να δώσει ακριβώς αυτή την αξέχαστη εμπειρία στον ακροατή.

Γιατί o Ήχος είναι που κάνει τη Mουσική!

Η εταιρεία μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την προσθήκη της Kling & Freitag στις εταιρείες που αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα. Η Kling & Freitag είναι μια εξόχως ποιοτική εταιρεία κατασκευής ηχείων, η οποία συμπληρώνει αισίως 25 έτη λειτουργίας με έδρα το Αννόβερο της Γερμανίας. Θεωρείται από τις ταχέως ανερχόμενες εταιρείες, που προβλέπεται ότι θα τύχει ιδιαίτερης προσοχής από τους επαγγελματίες του ήχου στο άμεσο μέλλον.
Και μόνο μια απλή ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και την σχεδίαση  των περισσοτέρων μοντέλων που κατασκευάζει εντυπωσιάζει και τον πλέον δύσπιστο. Η Kling & Freitag κατασκευάζει παθητικά και ενεργά ηχεία ενώ διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλη την γκάμα των επαγγελματικών εφαρμογών.

Οι βασικές σειρές ηχείων είναι:

  • pro. Rental
  • pro. Install
  • pro. Classic

Μεταξύ άλλων καινοτομιών που έχει αναπτύξει αξίζει να σημειωθεί η πατενταρισμένη μονάδα οδήγησης μεσαίων υψηλών K&F VariQ, η οποία περιστρεφόμενη, επιτρέπει στο ηχείο να μετατρέπεται από μονάδα Line Array σε μονάδα Point Source πολύ υψηλών προδιαγραφών, κατάλληλη για δύσκολους  ακουστικά χώρους.

Όλα τα συστήματα των ηχείων  συνδυάζονται με πολύ υψηλής ποιότητας ενισχυτικές διατάξεις που διαμορφώνει η Lab Gruppen για λογαριασμό της Kling & Freitag.

Η πλειοψηφία των ενισχυτών της διαθέτουν ενσωματωμένους επεξεργαστές, οι οποίοι είναι φορτωμένοι με εργοστασιακές ρυθμίσεις, αποτέλεσμα μετρήσεων που λαμβάνουν χώρα κάτω από απαιτητικές συνθήκες για την διασφάλιση του μέγιστου ποιοτικού αποτελέσματος και της απόλυτης προστασίας των συστημάτων. Διαθέτει τεράστια γκάμα λύσεων για την εγκατάσταση και την μεταφορά των ηχείων με συστήματα αναρτήσεων που δίνουν τεράστια ευελιξία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους ενώ συνδυάζουν την ασφάλεια με  την υψηλή ακρίβεια στόχευσης.

Επιπλέον, αξίζει ιδιαίτερης μνείας η ποιότητα κατασκευής που ακολουθεί τα πολύ υψηλά Γερμανικά στάνταρ. Πέραν των άλλων, η επίστρωση των καμπινών είναι κατασκευασμένη από ειδική βαφή πολυουρίας που την καθιστά πιο ελαστική και ανθεκτικότερη από κάθε άλλη βαφή.

Το σημαντικότερο όμως από όλα αυτά είναι ότι τα συστήματα της Kling & Freitag διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες, με υψηλή ακουστική ποιότητα και ποιότητα κατασκευής, γεγονός που τα κάνει τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία του ήχου.

Με εκτίμηση,
Για την Εταιρεία,
Αφροδίτη Μποφιλιάκη
Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος"


Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση