Διαφήμιση
Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 15:08

Η RTI Control στο Bon Studio

Η εταιρία Bon Studio ανακοίνωσε την αντιπροσώπευση της εταιρίας RTI Control, που από το 1992 ειδικεύεται σε λύσεις αυτοματισμού & ελέγχου A/V για επαγγελματικό και οικιακό περιβάλλον…

Δελτίο τύπου - Bon Studio
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την αντιπροσώπευση της RTI Control από την εταιρεία Bon Studio S.A. Η RTI αναβαθμίζει την εμπειρία του smarthome και smart business με μια ισχυρή σουίτα λύσεων ελέγχου και αυτοματισμού.
Η βραβευμένη σειρά controller, έξυπνων τηλεχειριστηρίων, πάνελ αφής και A/V processor & distributor σε συνεργασία με το RTI Integration Designer APEX programming software επιτρέπει στους integrators να προσφέρουν εξαιρετικές και εξατομικευμένες λύσεις ελέγχου στους πελάτες τους.

Από τη διαχείριση του φωτισμού και του κλιματισμού ενός σπιτιού μέχρι τον συγχρονισμό και την διανομή βίντεο σε χώρους εστίασης ή πολυχώρους, αλλά και την διαχείριση και έλεγχο μιας εταιρικής αίθουσας συνεδριάσεων και χώρους συγκέντρωσης σε όλο το κτήριο, τα συστήματα ελέγχου RTI επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο και την αυτοματοποίηση των εργασιών.

Η παρακολούθηση και ο έλεγχος των συστημάτων έξυπνων κατοικιών και έξυπνων επιχειρήσεων RTI μπορεί να γίνει από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο σε φορητή συσκευή Apple ή Android ή προσωπικό υπολογιστή Windows.

Η πλατφόρμα διαχείρισης που βασίζεται στο Cloud επιτρέπει στους αντιπροσώπους και integrators να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και υποστήριξη εξ’ αποστάσεως και να γνωρίζουν πρώτοι πότε μια συσκευή ή ένα σύστημα παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία.

Με ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, αλλά και έναν πίνακα ελέγχου γρήγορης αναφοράς, οι αντιπρόσωποι και οι integrators μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αλλά και να επαναφέρουν την υπηρεσία χωρίς στην ουσία ο τελικός χρήσης να καταλάβει ότι έχει παρουσιαστεί κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα.

Τα προϊόντα της RTI απευθύνονται σε Residential, Commercial και Hospitality εφαρμογές και η προϊοντική γκάμα της περιλαμβάνει:

  • Control Processors
  • Remote Controls
  • Touchpanels & Keypads
  • Control Apps
  • Audio & Video Distribution
  • Συστήματα Collaboration
Z-Wave Lighting έλεγχο”

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις λύσεις της RTI Control θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση