Διαφήμιση
Τετάρτη, 02 Ιούνιος 2021 20:25

H Stops & Mops στην Audio & Vision

Από την Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ανάληψη της αντιπροσώπευσης της εταιρείας Stops & Mops για την Ελληνική αγορά...

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
"Η Audio & Vision με χαρά ανακοινώνει την αντιπροσώπευση της εταιρείας Stops & Mops για την Ελλάδα! Η Stops & Mops είναι η εταιρεία που παράγει το Desk Dough® Beam, το πρώτο του είδους του 100% ψηφιακό φωτιστικό! Το Desk Dough® Beam μετατρέπει κάθε Projector  σε μια εκπληκτική μηχανή δέσμης! Είναι το μηχάνημα που λείπει (ή ο εγκέφαλος) μεταξύ της κονσόλας φωτισμού και του Projector! Το Desk Dough® Beam εκτινάσσει την δημιουργικότητα, γιατί σας επιτρέπει να ελέγξετε την προβαλλόμενη δέσμη φωτισμού με έναν εντελώς νέο τρόπο, τόσο εύκολα σαν να είναι ζύμη.
Είναι ένα προϊόν Αυστριακής κατασκευής & Γερμανικού λογισμικού, τοποθετημένο σε ένα συμπαγές περίβλημα αλουμινίου με παθητικό σύστημα ψύξης χωρίς ανεμιστήρες , ικανό  να επιβιώσει στις ακραίες συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν πάνω σε μια σκηνή .

Διαθέτει 1 είσοδο τροφοδοσίας, 2 θύρες USB, 1 θύρα HDMI για σύνδεση με το projector, 1 θύρα σύνδεσης με την  κονσόλα φωτισμού μέσω Ethernet (Artnet / Control) & 1  Audio Input που επιτρέπει τον συγχρονισμό των δυναμικών δεσμών με την μουσική (stand alone, locked to music mode)

Παρά τη χρήση ενός βιντεοπροβολέα ως πηγή φωτός, το προβαλλόμενο θέαμα δεν έχει καμία σχέση με κινουμένη εικόνα αλλά με τη δημιουργία ελεγχόμενων ακτινών φωτός, με ασύλληπτη ποικιλία και συνδυάζοντας τρία ανεξάρτητα effect layer μεταξύ τους.

Φωτεινότητα, χρώμα, μέγεθος, πλήθος ακτινών, διάχυση (frost), κίνηση, παραμόρφωση, κατεύθυνση ! Εσείς ελέγχετε όλο το παιχνίδι!

Βρείτε το Desk Dough® Beam της Stops & Mops στην Audio & Vision

Επαφή
Audio & Vision


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση