Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Μάιος 2021 17:24

H Fulcrum Acoustic στη DNA Systems

Η Fulcrum Acoustic, κατασκευαστής ηχητικών συστημάτων για μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη DNA Systems σε επίπεδο αντιπροσώπευσης για την Ελληνική αγορά...

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία, η ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητά της στην Ευρώπη έχει ως αποτέλεσμα την διεύρυνση του δικτύου αντιπροσωπεύσεών της στη γηραιά ήπειρο.

Ποιά είναι η Fulcrum Acoustic...
Η Fulcrum Acoustic είναι μια Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής ηχείων που ιδρύθηκε το 2008 και ειδικεύεται στον τομέα των DSP αλγορίθμων που ενσωματώνει στα ηχεία της για βελτιστοποίηση της απόδοσής τους σε μια σειρά από τομείς.

Ιδρυτής της Fulcrum Acoustic είναι ο Dave Gunness που ξεκίνησε την καριέρα του ως σχεδιαστής ηχείων στην Electro-Voice, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Eastern Acoustic Works.
Ο ίδιος είναι κάτοχος πολλών πατεντών στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα Passive Cardioid SpeakerTM, το πρώτο στον κόσμο stadium-scale digitally steered system, το πρώτο installer-configurable steered array για mid-sized venues,
καθώς και η πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας που αναφέρεται ως “Gunness FocusingTM”.

Ο Dave Gunness ίδρυσε την Fulcrum Acoustic μαζί με τον συνιδρυτή και πρόεδρο της εταιρίας Stephen Siegel. Στον προϊοντικό κατάλογος της εταιρίας περιλαμβάνονται η σειρά TQ Install Series με τα ομοαξονικά εγκαταστατικά ηχεία, η σειρά VLF Install με τα high-performance installation subwoofers, η σειρά Prophile Series, η FA Portable, η σειρά Reference Monitors (για production και post production παραγωγές), ενώ τέλος η εταιρία διαθέτει και Line Array modules καθώς και Cardioid Subwoofers που ενσωματώνουν την τεχνολογία Passive Cardioid Technology.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ηχεία της Fulcrum Acoustic θα σας δώσουν στη DNA Systems…

Επαφή
DNA Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση