Διαφήμιση
Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2020 20:07

Στην Audio Group Greece το Group Biamp

Από την εταιρία Audio Group Greece B.V. λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη συνεργασία της με το Group Biamp-Apart-Community, για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία...

Audio Group Greece B.V – Δελτίο Τύπου
"Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρία μας Audio Group Greece B.V. ανέλαβε την διανομή όλης της σειράς προϊόντων του Group Biamp-Apart-Community για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Αλβανία. Στα 40 χρόνια λειτουργίας της η Audio Group Greece B.V. έχει αναλάβει την εκπόνηση σημαντικών έργων αναφοράς.

Η συνεργασία μας με το Biamp Group τελειοποιεί την γκάμα των προϊόντων και λύσεων που προσφέρουμε στο δίκτυο συνεργατών μας. Από την ίδρυσή της το 1976 με έδρα το Oregon των ΗΠΑ και γραφεία σε όλο τον κόσμο, η Biamp ηγείται στα καινοτόμα  οπτικοακουστικά συστήματα υψηλού σχεδιασμού και τεχνολογίας.

Είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή παροχή υπηρεσιών της , ενώ μεταξύ άλλων τα βραβευμένα προϊόντα της Biamp είναι։ TESIRA media systems for digital audio and video newtworking, DEVIO, AUDIA digital audio platforms, Nexia digital signal processes, VOCIA networked public address, Cambridge sound masking solutions, καθώς και τα δημοφιλή ηχεία εγκατάστασης Community & Apart Audio.

AV λύσεις για κάθε εφαρμογή
Oι λύσεις Biamp audiovisual εξασφαλίζουν καθαρή επικοινωνία σε μια ευρεία σειρά εφαρμογών, χώρων, κοινού και σε οποιαδήποτε κλίμακα...

Εταιρίες & Κυβερνητικοί Χώροι
Σε πολλαπλά τμήματα, ορόφους, και θέσεις κάθε εταιρικής και κυβερνητικής αρχής  δραστηριότητα πρέπει να έχει τα συστήματα για να βρίσκεται σε απόλυτη επαφή και συνδεδεμένη με τα δρώμενα.  Οι λύσεις Biamp conferencing, voice communication, και sound masking εξασφαλίζουν καθαρή επικοινωνία για όλους, ανεξάρτητα των αποστάσεων.

Υγεία
Οι ασθενείς χρειάζονται ένα ασφαλές, μη στρεσογόνο περιβάλλον αλλά και οι γιατροί , νοσοκόμοι και το λοιπό ιατρικό προσωπικό. Οι λύσεις Biamp conferencing, voice communication, και sound masking εξασφαλίζουν ασφαλή, απομονωμένα και ενεργά συνδεδεμένα περιβάλλοντα.

Eκπαίδευση
Η Biamp παρέχει λύσεις για κάθε επικοινωνία που η σύγχρονη διδασκαλία απαιτεί. Σχεδιασμένα για πανεύκολη εγκατάσταση και χρήση, τα προϊόντα μας  μπορούν να καλύψουν τις μέγιστες των αναγκών  ιδρυμάτων εκπαίδευσης.

Δικαστήρια
Η καθαρή επικοινωνία είναι απόλυτα απαραίτητη για επιτυχείς ακροαματικές διαδικασίες. Με την σειρά λύσεων Biamp conferencing, ηχεία, και  sound masking οι παρευρισκόμενοι εντός και εκτός της αίθουσας μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις εργασίες τους ενώ λειτουργούν συνδεδεμένοι και με απόλυτη ελευθερία.

Χώροι Λατρείας
Σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση και πανεύκολη χρήση, τα audiovisual προϊόντα μας  δίνουν την δυνατότητα σε χώρους λατρείας να διαθέτουν την ύψιστη μουσική αναπαραγωγή, και αναπαραγωγή λόγου και να εξασφαλίζει ότι το μήνυμα φτάνει σε κάθε ακροατή με ισάξια καθαρότητα.

Λιανική-καταστήματα
Η Biamp προσφέρει λύσεις ήχου που αναβαθμίζουν το μοντέρνο περιβάλλον λιανικής. Σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση και πανεύκολη χρήση, τα προϊόντα μας διαθέτουν ύψιστη ακουστική προσαρμοσμένη στις ανάγκες καταστημάτων, κλειστών malls, και εξωτερικών gallerias.

Εστίαση & Φιλοξενία
Εστιατόρια, bars, και clubs χρειάζονται λύσεις audio ώστε να δημιουργούν ατμόσφαιρα και να ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη. Τα ηχεία Biamp και οι λύσεις για voice communication παρέχουν τα μέσα για αξέχαστες στιγμές που θα κάνουν τον πελάτη να επανέλθει.

Μεταφορές
Οι επιβάτες απαιτούν ασφαλές περιβάλλον επικοινωνίας. Οι πάροχοι μεταφορών χρειάζονται τα μέσα για να την παρέχουν. Οι λύσεις Biamp voice communication, sound masking, και η γκάμα ηχείων της διευκολύνουν τα σημεία μεταφορών οποιουδήποτε μεγέθους με λύσεις για όλες τις εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην εταιρία Audio Group Greece B.V και συγκκριμένα με το PRO Audio τμήμα της"...

Επαφή
Audio Group Greece B.V

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση