Διαφήμιση
Τετάρτη, 07 Οκτώβριος 2020 14:26

Τα μικρόφωνα της Aston Microphones στην Audigys

Από την Audigys λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με τη νέα συνεργασία της με την εταιρία κατασκευής μικροφώνων Aston Microphones

Audigys – Δελτίο Τύπου
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Aston Microphones.
Σύμφωνα με την Aston, ένα μικρόφωνο δεν αποτελεί απλά ένα εργαλείο. Αποτελεί ένα μουσικό όργανο, ένα έργο τέχνης καθώς και την «ψυχή» των ηχογραφήσεων.
Με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια, οι ιδρυτές της Aston Microphones είχαν ως κύριο στόχο να εμψυχώσουν και να εμπνεύσουν τον κάθε καλλιτέχνη, με μικρόφωνα τα οποία συμβάλλουν στις καλύτερες δυνατές ερμηνείες και κατατάσσονται στα καλύτερα της κατηγορίας τους.

Η εταιρεία Audigys ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον τομέα της ηχοληψίας στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Χάρη στις διεθνείς συνεργασίες της και την μεγάλη εμπειρία του προσωπικού της, η Audigys ειδικεύεται στην εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, συνεδρίων, συναυλιών, θεάτρων κλπ.
Τα μικρόφωνα της Aston είναι τώρα διαθέσιμα από την Audigys…».

Επαφή
Audigys

 

 

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση