Διαφήμιση
Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2019 21:12

Η Nedis με όλα της τα ατού στην iNTERLiNKED

του Βασίλη Λαδονικόλα

Η εταιρία Nedis είχε μια πραγματικά αξιοπρόσεκτη παρουσία στην πρόσφατη έκθεση iNTERLiNKED του Ζαππείου, καθώς σε ένα προσεγμένο περίπτερο φιλοξενήθηκαν όλες οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, καθώς και τα δικά της ‘ιδιωτικά’ brands. Ας τα δούμε…
Οσον αφορά τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη χώρα μας η Nedis, παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα των Studiomaster, NADY microphones και OBERTON Loudspeakers, ενώ από τα δικά της ‘ιδιωτικά’ brand name παρουσιάστηκαν οι Dynamix Consoles, τα Nedis Audio Public address systems, τα ND Electronis Peripherals και τα American Voice Speakers.

Ξεκινώντας από τη Studiomaster, να επισημάνουμε ότι παραβρέθηκε στην έκθεση (καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ημέρου) ο κύριος Mike Bufton, Head of Global Sales της εταιρείας, ο  οποίος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την οργάνωση και την επιτυχία της έκθεσης, ενώ μας υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών και στην επόμενη έκθεση. Τα προιόντα της εταιρείας στα οποία δόθηκε η περισσότερη έμφαση είναι τα ακόλουθα: από τις Digital Consoles, είδαμε τα μοντέλα DIGILIVE 4C / 8C Compact digital consoles, DIGILIVE 16 hybrid digital console και DIGILIVE 16RS compact digital console.

Από τη σειρά των αναλογικών μίξερ της Studiomaster παρουσιάστηκαν οι C2 / C2S ultra compact mixers, CLUB XS5 ultra compact mixers, CLUB XS+  compact mixers, CLUB XS16+ 16 input mixer, C6 / C6XS  compact mixers και η ολοκαίνουργια POWERHOUSE XS12 powered mixer. 

Οσον αφορά τα ενισχυτικά για Live / PA εφαρμογές, παρουσιάστηκαν οι QX 1U high power amplifiers και DQX 1U high power amplifiers με ενσωματωμένο DSP επεξεργαστή. 
Από Live / PA Speaker Cabinets είδαμε τα SENSE active & passive stage monitor cabinets, τα DRIVE/DRIVE 10”,12“,15” active & passive cabinets. Παρών ήταν και τα DRIVE AP 12 &15” active dsp processing, τα VENTURE AP 12 & 15” + 18” sub active dsp processing, τη σειρά VENTURE active & passive cabinets με τα AP 12 & 15” + 18” sub active dsp processing, τα PHASE active 3-way coaxial cabinets και τα PLATFORM high performance portable array system
Τέλος, από Line Array καμπίνες, παρουσιάστηκαν τα V10 (10ιντσα γούφερ / passive line array), καθώς και ο AC 48 loudspeaker management processor.

Από την Εταιρεία NADY παρουσιάστηκαν τα κάτωθι προϊόντα:
UHF-4 High Band UHF Professional Wireless System With DigiTRU™ Diversity
8W-1KU UHF Wireless Receiver System for use of 8 Simultaneous Transmitters
UWS-100 UHF 100-Channel Wireless System
DMK-9095 Drum Mic Kit
SCM-550 Studio Condenser Microphone
SCM-960 Studio Condenser Microphone

Τέλος, από την εταιρία OBERTON παρουσιαστήκαν τα εξής νέα μοντέλα: NEODYMIUM CONE LOUDSPEAKERS (15NXB1200 και 12NSW600), από τη σειρά FERRITE CONE LOUDSPEAKERS παρουσιάστηκαν τα 18B35, 15XB1200, 12B45V και 10MB500, ενώ από τη σειρά NEODYMIUM COAXIAL LOUDSPEAKERS παρουσιάστηκε το 12H4CX72. Επίσης είδαμε το ND100/2 (που αποτελεί HF driver με μαγνήτη νεοδυμίου) και το D3662 με μαγνητικό σύστημα από φερρίτη.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω προϊόντα θα σας δώσουν στην εταιρία Nedis.

Επαφή
Nedis

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση