Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 13:33

Η Ελβετική GIS στην Megaevent

Από την εταιρία Megaevent λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα αποκλειστική συνεργασία της (για Ελλάδα και Κύπρο) με την Ελβετική εταιρία GIS AG στο entertainment προϊοντικό κομμάτι της εταιρίας…

Δελτίο τύπου - Megaevent
"Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρία μας ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία μας σε Ελλάδα και Κύπρο, με την Ελβετική εταιρία GIS AG (για τον entertainment τομέα), κατασκευάστρια ηλεκτρικών μοτέρ.
Το προφίλ της εταιρίας:
Η εταιρία GIS, σχεδιάζει και παράγει ηλεκτρικά μοτέρ τα τελευταία 55 έτη. Απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζομένους στην Ελβετία, πολλοί εκ των οποίων έχουν ως αντικείμενο εργασίας την εξεύρεση λύσεων (συνήθως απαιτητικών και σύνθετων) για τους πελάτες τους σε διάφορους τομείς της αγοράς.

Ως Ελβετική κατασκευαστική με τεράστια αυτοματοποιημένη παραγωγή, η εταιρία έχει όλη την ευθύνη για τη ποιότητα κατασκευής και την απόλυτη αξιοπιστία των προϊόντων της. Ανα δεκαετίες, η εταιρία έχει κατασκευάσει πολλές ειδικές εκδόσεις των μοτέρ της για να καλύψει τις απαιτήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς όπως η βιομηχανία, το εξειδικευμένο audiovisual, ακόμα και απαιτητικές εφαρμογές αιολικής ενέργειας. Εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρικά μοτέρ GIS χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αυτή τη στιγμή, τόσο σε μόνιμες εγκαταστάσεις όσο και σε rental-touring. 
Εκτός από την Ελβετία, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία (χώρες που εποπτεύει και εξυπηρετεί απευθείας η ίδια η εταιρία), στις υπόλοιπες χώρες τα προϊόντας της αντιπροσωπεύονται από ανεξάρτητους συνεργάτες, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι από την ίδια τη GIS, διαθέτουν stock στις αποθήκες τους από τα πιο σημαντικά προϊόντα και τα βασικά τους ανταλλακτικά, και είναι πάντα σε θέση να δώσουν κατάλληλες συμβουλές στους πελάτες τους.

Σήμερα, η GIS λανσάρει τη 4η γενιά προϊόντων που ονομάζεται LP για το τμήμα του entertainment. Οι νέοι ηλεκτρικοί ανυψωτήρες αλυσίδας είναι απλοί και εύκολοι στη χρήση, αξιόπιστοι και ασφαλείς στη λειτουργία, με μακροχρόνια διάρκεια ζωής και ομαλούς & αξιόπιστής λειτουργίας, καθώς και εύκολοι στη συντήρηση. 
Τα ηλεκτρικά μοτέρ της GIS είναι ισχυρά, ελαφριά στη κατασκευή, εύκολα στη μεταφορά και έχουν σχεδιαστεί για D8, D8Plus ή C1. Προορίζονται για εφαρμογές ανύψωσης σε θέατρα, σχολεία, αθλητικά κέντρα, πολυχώρους, συνεδριακά κέντρα, αρένες, τηλεοπτικά στούντιο και συναυλίες".

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της GIS θα βρείτε στην εταιρία Megaevent.

Επαφή
Megaevent

 

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση