Διαφήμιση
Πέμπτη, 27 Ιούνιος 2019 11:40

H Green-GO στην Audio & Vision

Η Audio & Vision ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ELC Lighting που ειδικεύεται στην υλοποίηση προϊόντων βασισμένος στο DMX πρωτόκολλο αλλά και σε πρωτόκολλα δικτύωσης όπως τα Artnet, sACN, Shownet κλπ, με την προϊοντική γκάμα να περιλαμβάνει DMXLAN Nodes, DMX Controllers, DMX Recorders, Splitters αλλά και software.

H Green-GO με τη σειρά της, ειδικεύεται σε ολοκληρωμένα, ψηφιακά συστήματα ενδοεπικοινωνίας βασισμένα στο Ethernet και στα ατού της περιλαμβάνεται η μεγάλη γκάμα της, η δεδομένη συμβατότητα των συστημάτων της με τις δημοφιλής πλατφόρμες της αγοράς, καθώς και ο υψηλός λόγος τιμής / απόδοσης που επιτυγχάνουν. Τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας της Green-GO απευθύνονται στους τομείς του broadcasting, του Live, των corporate event, αλλά και σε κάθε είδους παραγωγές που απαιτούν αξιόπιστα και ολοκληρωμένα συστήματα ενδοεπικοινωνίας.  

Η προϊοντική γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες επικοινωνίας σε ένα event ή μια παραγωγή. Διατίθενται ενσύρματες και ασύρματες μονάδες επικοινωνίας (Beltpack X και Wireless Beltpack X αντίστοιχα), τύπου beltpack που ολοκληρώνονται από intercom engine 32 καναλιών με 1 κανάλι program audio και ακόμα ένα επιπλέον κανάλι άμεσης επικοινωνίας.

Οι πολυκάναλοι σταθμοί της εταιρίας (4 μοντέλα) προσφέρουν απευθείας πρόσβαση σε χρήστες ή σε γκρουπ χρηστών στο δίκτυο επικοινωνίας και λειτουργούν τόσο με τα beltpack της εταιρίας, όσο και με άλλους multi-channel σταθμούς αρκεί να είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο, και όλα αυτά δίχως την απαραίτητη χρήση matrix πλατφόρμας.

Οσον αφορά την Interface γκάμα της εταιρίας, αυτή αποτελείται από αρκετά high-end devices (όπως Dante Intrface X, Quad 4-wire interface, Slim Audio Interface 2Wire και 4 Wire, RDX, BridgeX και InterfaceX) που μπορούν να ενσωματώσουν αναλογικά intercom συστήματα στο ψηφιακό Ethernet δίκτυο της Green GO, προσφέροντας τη δυνατότητα στον remote user για login.

Η γκάμα ολοκληρώνεται από τα Wall panels με το μοντέλο Wall panel Χ που προσφέρει πρόσβαση σε 3 κανάλια (είστε σε απλό χρήστη ή σε γκρουπ χρηστών) και ενσωματώνει ηχείο και υποδοχή ακουστικών.  Φυσικά διατίθενται και Switches (3μοντέλα), καθώς και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ όπως 6-way battery charger, Beacon, Telephone style headset, Goosneck mic, energy Pack, rack mount kit κλπ).
Όλα τα παραπάνω μπρούν να διαχειριστούν, να ‘τρέξουν’ και να ελεγχθούν μέσω του λογισμικού που είναι διαθέσιμο στους ιδιοκτήτες – χειριστές για ελεύθρο download.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα και τα προϊόντα της Green GO θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision, που μόλις ανέλαβε τη διάθεση των προϊόντων της εταιρίας, σε Ελλάδα και Κύπρο…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση