Διαφήμιση
Παρασκευή, 14 Ιούνιος 2019 14:03

Η Mega Sound ανακοίνωσε την Astera

Από την εταιρία Mega Sound λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη συνεργασία με την εταιρία Astera που ειδικεύεται στα battery-powered, remote controlled LED lights, έχοντας ως βασικό της μότο το: 100% WIRELESS.

Δελτίο τύπου - Mega Sound
"Αγαπητοί συνεργάτες, η εταιρία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εταιρία Astera, στους τομείς Stage & Events.
Ποιά είναι η Astera
Η Astera είναι μια Γερμανική εταιρία κατασκευής hardware, software και manufacturing specialist που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 2005 κατασκευάζοντας αποκλειστικά LED lights που τροφοδοτούνται με μπαταρία και ελέγχονται ασύρματα (battery-powered, remote controlled LED lights). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το βασικό ‘μότο’ της εταιρίας είναι: 100% WIRELESS.
Το 2007, η Astera μετακόμισε το εργοστάσιό της από τη Γερμανία στο Shenzhen, που αποτελεί την παγκόσμια Μέκκα των LED τεχνολογιών φωτισμού. Από τότε έως σήμερα το εργοστάσιο της εταιρίας συνεχώς μεγαλώνει και πλέον περιλαμβάνει εγκαταστάσεις μεγαλύτερες των 5000 τμ και ‘τρέχει’ από μια διεθνή ομάδα ειδικών στις τεχνολογίες LED. 
Η προϊοντική γκάμα της εταιρίας στους τομείς Stage και Events είναι ιδιαίτερα πλούσια, περιλαμβάνοντας ευέλικτα, 'έξυπνα' και προσιτά προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε είδους εγκατάσταση και εφαρμογή. Δείτε τον αναλυτικό προϊοντικό κατάλογο της Astera και επικοινωνήστε με την εταιρία μας για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και διαθεσιμότητες".

Επαφή
Mega Sound

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση