Διαφήμιση
Πέμπτη, 11 Οκτώβριος 2018 18:44

MCH drums – η γνώμη του ειδικού

Η MCH drums μετά την επίσκεψη του Παναγιώτη Βλάχου, ειδικού τεχνικού στο κούρδισμα τυμπάνων, ανακοινώνει τα αποτελέσματα των μετρήσεων του και την συνολική άποψή του για τα τύμπανα της εταιρίας…

Δελτίο τύπου MCH drums
«Η MCH drums μετά την επίσκεψη- δοκιμή στην έκθεση μας του τεχνικού Παναγιώτη Βλάχου, ειδικού τεχνικού στο κούρδισμα τυμπάνων, ανακοινώνει τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ,παραθέτοντας το κείμενο των αποτελεσμάτων του καθώς και σχετικό φωτογραφικό υλικό. Ο Βλάχος Παναγιώτης είναι εξειδικευμένος τεχνικός τυμπάνων και Session μουσικός, καθώς και καθηγητής Τυμπάνων. Συνεργάζεται με πλήθος καλλιτεχνών, καθώς και με τα κορυφαία στούντιο ηχογράφησης στην Ελλάδα.

Η Άποψη του Παναγιώτη Βλάχου
‘Τα τύμπανα και τα ταμπούρα MCH drums σε κερδίζουν από την όψη και έπειτα σε σκλαβώνουν από το πρώτο χτύπημα. Το ακρυλικό σετ έχει πλούσιο ήχο ενώ παράλληλα οι αρμονικές του είναι εξαιρετικά ζυγισμένες. Κουρδίζεται πανεύκολα και ισορροπημένα σε ένα μέσο εύρος συχνοτήτων από ελαφρά χαμηλές μέχρι ελαφρά υψηλές. Τα piccolo ταμπούρα έχουν γλυκό οξύ ήχο και επίσης ισορροπούν σε κούρδισμα δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα ταμπούρα μεγαλύτερων διαστάσεων είναι το πιο δυνατό σημείο του συγκεκριμένου κατασκευαστή. Εκτός από άριστα φιλοτεχνημένα έχουν πολύ μεγάλο εύρος κουρδίσματος από χαμηλά μέχρι σχετικά ψηλά, ιδανικά σχεδόν για οποιοδήποτε είδος μουσικής. Πλούσια σε συχνότητες και χωρίς ενοχλητικές αρμονικές αποτελούν απόλαυση για τα αυτιά. Η επιλογή των διαφορετικών ειδών ξύλου είναι προσεγμένη και το αποτέλεσμα το επιβεβαιώνει περίτρανα. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το ταμπούρο με το διάκενο στη μέση το οποίο είχε πολύ καλή τονική απόκριση σε μεσαίο-υψηλά κουρδίσματα, σχεδόν ανύπαρκτο κουδούνισμα και μοναδική χροιά’.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τύμπανα της MCH θα βρείτε εδώ

Επαφή
MCH drums
MCH drums/fb

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση