Διαφήμιση
Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 14:08

Η Peavey στη Stollas Music

Από την εταιρία Stollas Music ενημερωθήκαμε για τη συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας διανομής στην Ελλάδα, των προϊόντων του φημισμένου group Peavey, που εκτός από την Peavey, περιλαμβάνει επίσης τις εταιρίες: Crest Audio, Media Matrix, Trace Elliot, Budda και  Composite Acoustics.

Δελτίο τύπου - Stollas Music
"Αγαπητοί φίλοι, καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας την νέα  συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας διανομής στην Ελλάδα, των προϊόντων του φημισμένου group Peavey. Η εταιρεία, καθώς αι τα περισσότερα brands της Peavey είναι γνωστά στους Έλληνες καταναλωτές τόσο του επαγγελματικού ήχου, όσο και  των μουσικών       οργάνων. Για τους νεότερους του κλάδου θα κάνουμε μια μικρή παρουσίαση της ιστορικής αυτής εταιρείας:
Η κατασκευάστρια εταιρεία Peavey ιδρύθηκε στο Meridian της πολιτείας Mississippi στις Η.Π.Α. το 1965 από τον Hartley Peavey και παραμένει στην ίδια έδρα      διοικούμενη ακόμα από τον ιδρυτή της. Στα 53 χρόνια της η εταιρεία γιγαντώθηκε σε εγκαταστάσεις και προσωπικό (2400 εργαζόμενοι), ενσωματώνοντας αρκετές εξαγορές μικρότερων εταιρειών της μουσικής και του ήχου, παράγοντας σήμερα συνολικά πάνω από 1400 προϊόντα σε Αμερική και Κίνα. 

Η Peavey έχει 'διχάσει' τη παγκόσμια αγορά του κλάδου μας. Στην Ελλάδα τη θεωρούν μια εταιρεία επαγγελματικού ήχου με συμπληρωματική παρουσία στα μουσικά το ίδιο και σε κάποιες άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Σε άλλες χώρες τη θεωρούν μια καταξιωμένη ιστορική μουσική εταιρεία με αξιόλογη παρουσία στον επαγγελματικό     ήχο. Η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στους δύο κλάδους και σκοπός της Stollas Music είναι να αναδείξουμε και τα δύο αυτά πρόσωπα της κορυφαίας αυτής εταιρείας.

Επ’ ευκαιρία, να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Nedis SA και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου για την πολύτιμη βοήθεια του. Παραμένει άξιος διαχρονικός συνεργάτης   μας.

Καθώς η γκάμα του group είναι τεράστια, η Stollas Music θα ξεκινήσει με σημαντική ποικιλία προϊόντων, εστιάζοντας περισσότερο σε μοντέλα που πιστεύουμε   ταιριάζουν στην Ελληνική αγορά, τόσο ως επαγγελματικές λύσεις, όσο και ως εύρος τιμών. Σαφέστατα αποστέλλοντας όλο τον τιμοκατάλογο, είμαστε πάντα ανοικτοί σε προτάσεις και συμβουλές των συνεργατών μας για προϊοντικές επιλογές στο στοκ της εταιρείας.

Οι πρώτες αφίξεις προϊόντων πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Ιουνίου. 
Κάλυψη εγγυήσεων, ανταλλακτικών και επισκευών προσφέρει το service μας στην Πάτρα. Παράλληλα, επίσημο service για το group Peavey στην Αθήνα ορίζεται η      εταιρεία PAL Services Κουντουριώτης Χ. και Καμπόλης Θ. & Σια ΟΕ, Ποσειδώνος 45 & Δερβενίων, Μεταμόρφωση Αττικής τηλ. 210-2855352.
Καλές δουλειές και καλό καλοκαίρι,
Γιάννης  Στόλλας"

Επαφή
Stollas Music

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση