Διαφήμιση
Πέμπτη, 14 Ιούνιος 2018 18:41

Η d&b στις υπηρεσίες της Κρήτης

Από τη rental εταιρία Studio K Kavlentakis που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου που μας ενημερώνει για την επένδυση της εταιρίας σε ένα πλήρες Line Array σύστημα της d&b Audiotechnik. Η προμήθεια του συστήματος έγινε μέσω της εταιρίας Telmaco που αντιπροσωπεύει την d&b Audiotechnik στη χώρα μας...

Δελτίο Τύπου - Studio K Kavlentakis
«Αγαπητοί συνεργάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπό τη στέγη της Studio K Kavlentakis βρίσκεται πλέον ένα σύστημα Line Array της d&b Audiotechnik.  O διευθύνοντας της εταιρίας, Κωνσταντίνος Καβλεντάκης και η ομάδα του, προετοιμάζουν και δοκιμάζουν το νέο τους απόκτημα, με σκοπό να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σε μία απαιτητική αγορά όπως αυτή της Κρήτης. 

Αναλύοντας το Line Array:
Η σειρά -Y- από την d&b Audiotechnik, συνδυάζοντας την επιτομή των Line Array, με μία νέα γενιά σημειακών πηγών, θεωρείται ολοκληρωμένη. Σε συνδυασμό με τα αντιστοίχως σχεδιασμένα Subwoofers της σειράς -V- και τους ενισχυτές D80, απευθύνεται πλέον σε εφαρμογές μικρού και μεσαίου μεγέθους. Συναυλιακοί, εκθεσιακοί και συνεδριακοί χώροι δύναται πλέον να επενδυθούν, ικανοποιώντας κάθε απαιτητικό ακροατή. 

Οι καμπίνες της σειράς Y στεγάζουν δύο οδηγούς χαμηλών συχνοτήτων 8" για τη μεταφορά ζωντανού και διάφανου ήχου, ενώ ένας οδηγός συμπίεσης 1,4" παρέχει ακριβείς και βελούδινες υψηλές συχνότητες. Διαθέτοντας περιστρεφόμενα horns για εύκολη εγκατάσταση σε οποιονδήποτε προσανατολισμό, τα συμπαγή Line Array ηχεία 2 κατευθύνσεων Y8 και Y12 παρέχουν, οριζόντια διασπορά 80° και 120°, ενώ μοιράζονται απόκριση συχνότητας που εκτείνεται από 54 Hz έως 19 kHz και εξασφαλίζουν οριζόντιο έλεγχο κατευθυντικότητας έως τα 500 Hz,  ευεργετική ειδικά σε περιβάλλον αντήχησης ή/και γενικής ακουστικής δυσκολίας.

Το καρδιοειδές και συστοιχιζόμενο V-SUB (από την πιο ισχυρή σειρά -V-), διαθέτει έναν 18 "οδηγό με εκτεταμένες δυνατότητες εξάσκησης, για ακριβές και «καθαρό» χαμηλό. Το σύστημα οδηγείται από τους ενισχυτές D80, που έχουν προηγμένες δυνατότητες ρύθμισης delay έως 10 seconds, ανεξάρτητο για κάθε ξεχωριστή έξοδό τους. Το ίδιο ισχύει και για τα ανεξάρτητα Equalizer με δυνατότητες παραμετρικού, ασύμμετρου, shelving και notch filtering που διαθέτουν.

Η ευελιξία του συστήματος συνδυάζεται με τα προηγμένα εξαρτήματά της και το ενσωματωμένο σύστημα ανάρτησης 3 σημείων είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Όλα αυτά κάνουν το Line Array της d&b, ένα σύστημα που περιλαμβάνει απλά, τα πάντα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα, επικοινωνήστε με την εταιρία Studio K Kavlentakis. Ωστόσο, πληροφορίες για οποιοδήποτε ηχείο της d&b Audiotechnik θα σας δώσουν στην εταιρία Telmaco...

Επαφή
Studio K Kavlentakis
Telmaco

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση