Διαφήμιση
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 13:12

Η Studiomaster στη NEDIS

Από την εταιρία NEDIS λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συνεργασία της εταιρίας με την Αγγλική Studiomaster για την Ελληνική αγορά…

Δελτίο Τύπου - NEDIS AE
"Αγαπητοί συνεργάτες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η NEDIS SA ανέλαβε την διάθεση των προϊόντων της Αγγλικής εταιρίας Studiomaster για την Ελληνική αγορά.
H Studiomaster είναι μια καταξιωμένη εταιρία “ θρύλος» με πορεία 40 ετών στον τομέα του audio, έχοντας αποκτήσει ένα αξιοζήλευτο know how όσον αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση ηχητικών συστημάτων για μια εκτεταμένη γκάμα εφαρμογών. Η νέα έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην περιοχή Milton Keynes UK μετά από παρουσία πολλών δεκαετιών στην πόλη Luton της Αγγλίας με την επωνυμία RSD ( Recording Studio Design).

Η Studiomaster δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και την έρευνα επενδύοντας τα μέγιστα στο R&D τμήμα της, το οποίο απαρτίζεται από state-of-the-art τεχνολογικό εξοπλισμό και είναι επανδρωμένο με αντίστοιχα υψηλού επιστημονικού επιπέδου στελέχη. Η Studiomaster διαθέτει ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Στη χώρα μας το brand name της εταιρίας είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο καθώς η Studiomaster βρίσκεται ψηλά στην εκτίμηση των “παλιών» επαγγελματιών του audio. Επιπλέον, ο προϊόντικός της κατάλογος είναι πληρέστατος και ικανός να καλύψει κάθε ηχητική ανάγκη σε οποιαδήποτε audio εγκατάσταση και εφαρμογή, είτε πρόκειται για installation, είτε για Live, είτε για mobile εφαρμογές.
Ακριβώς όπως ήταν και πάλι πίσω το 1976, αυτό που θέτει την Studiomaster εντός της σύγχρονης βιομηχανίας μουσικού εξοπλισμού είναι η καινοτομία και η προσπάθεια να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές". 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Studiomaster επικοινωνήστε με την εταιρία NEDIS AE.

Επαφή
NEDIS SA 

 

 

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση