Διαφήμιση
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 10:33

Σεμινάριο Ασφαλείας από τη Metron Stages

Από την εταιρία Metron Stages του Λουκά Χατζή λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το πρώτο ανοιχτό 2ήμερο σεμινάριο που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της (Πέµπτη 19 & Παρασκευή 20 Απριλίου), με θέμα ‘Εργασία σε Υψος’ και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε…

Metron Stages – Δελτίο τύπου
«Σύµφωνα µε το Π∆ 155/2004-ΦΕΚ121Α/2004 σε συµµόρφωση µε την οδηγία 2001-45-ΕΚ, στους εργαζόµενους σε ύψος πρέπει να παρέχεται εκπαίδευση. Με αφορμή λοιπόν τη σχετική νομοθεσία, διοργανώνουµε το πρώτο µας ανοιχτό σεµινάριο με τίτλο “ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΟΣ’’, φιλοδοξώντας για την καθιέρωσή του ως ετήσιο θεσµό, που θα προσφέρει εκπαίδευση και ασφάλεια στην εργασία σε όλο και περισσότερους εργαζόµενους.

Θεµατολογία σεμιναρίου...
Νοµοθεσία, πρότυπα και κατευθυντήριες γραµµές Αναγνώριση κινδύνων, εργασία και προγραµµατισµός προστασίας Πτώσεις- Μηχανική- Συντελεστής πτώσης Προστασία από πτώσεις, Μέσα ατοµικής προστασίας από πτώσεις- Επιθεώρηση και Συντήρηση, Τύποι αγκυρώσεων – Αναγνώριση – Επιλογή, Ασφαλής χρήση των ολόσωµων ζωνών και αναδετών µε αποσβεστήρα, ∆ιαδικασίες επείγουσας κατάστασης.

Την εκπαίδευση θα πραγματοποιήσει Εναερίτης 3ου επιπέδου ΣΕΟΒ, IRATA Level 2, µε 20 χρόνια εµπειρίας στην βιοµηχανία ως εναερίτης /εκπαιδευτής εργαζοµένων, εκπαιδευτής εκατοντάδων εργαζοµένων σε κάθε τοµέα της ελληνικής βιοµηχανίας (Ελληνικά Πετρέλαια, ΤΙΤΑΝ, Αλουµίνιο Ελλάδος, LAFARGE, Νέα Οδός, Vodafone κλπ).

Το σεµινάριο θα λάβει χώρα στην έδρα µας, Χατζηανέστη 15, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, την Πέµπτη 19 και την Παρασκευή 20 Απριλίου, 09:00 - 16:00.
Θα δωθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.
ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Για κράτηση θέσης και οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, καλέστε στα τηλέφωνα 6946420770 Λουκάς Χατζής και 6943658904 Ναταλία Χατζή».

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση