Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2018 12:51

Η Κ. Παναγοπούλου εκπαιδεύτρια της L-Acoustics

Από την εταιρία Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση, μέσω της οποίας μας ενημερώνει ότι η συνεργάτης της εταιρίας κ. Κατερίνα Παναγοπούλου πιστοποιήθηκε ως επίσημη εκπαιδεύτρια της L-Acoustics, καθώς ολοκλήρωσε επιτυχώς τον απαραίτητο κύκλο εκπαιδεύσεων στα κεντρικά της εταιρείας στη Γαλλία.

Δελτίο Τύπου - Omikron Electronics 
«Αγαπητοί συνεργάτες, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η συνεργάτιδα μας κα Κατερίνα Παναγοπούλου, πιστοποιήθηκε ως επίσημη εκπαιδεύτρια της L-Acoustics, ολοκληρώνοντας με επιτυχία έναν κύκλο εκπαιδεύσεων στα κεντρικά της εταιρείας στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στα σεμινάρια Level 1 και Level 2, επιλέχθηκε από την L-Acoustics και σε συνεργασία με την Omikron Εlectronics προχώρησε στην εκπαίδευση πιστοποίησής της ως ASD Trainer (Application Support Delegate Trainer). Στην εκπαίδευση αυτή συμμετείχαν 2 ακόμα άτομα από άλλες χώρες.
Με την πιστοποίηση αυτή, η Omikron Electronics θα μπορεί να διοργανώνει πλέον τα επίσημα εκπαιδευτικά σεμινάρια της L-Acoustics, με εισηγήτρια την Κατερίνα, όπου οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από την Γαλλική εταιρία.

Για την τρέχουσα χρονιά, προγραμματίζουμε τρία 2ήμερα επίσημα σεμινάρια: System Fundamentals, KIVA II System Technician, KARA System Technician, των οποίων οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα."

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση