Διαφήμιση
Τρίτη, 22 Αύγουστος 2017 20:19

‘Εφυγε’ ο κ. Νίκος Ευθυμιάδης

Η Ελληνική audio κοινότητα έχασε ένα πραγματικά εξέχων μέλος της. Ο κ. Νίκος Ευθυμιάδης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και απρόσμενα, την προηγούμενη Παρασκευή. Όπως μας ενημέρωσε ο γιός του Νεοκλής, η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 13.30 το μεσημέρι.

Για τον κύριο Νίκο Ευθυμιάδη οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές, καθώς αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο του επαγγελματικού audio (και όχι μόνο) τις τελευταίες 5 δεκαετίες.
Το όνομά του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη Shure καθώς τα τελευταία 50 σχεδόν χρόνια ήταν ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αμερικάνικης εταιρίας στη χώρα μας, ενώ πραγματικά διέπρεψε στον τομέα του εμπορίου αλλά και στην ανάδειξη, εδραίωση και καθιέρωση της Shure στη χώρα μας, κάτι που επιβεβαιώνουν και τα δεκάδες αντίστοιχα βραβεία και διακρίσεις που είχε λάβει από την ίδια τη Shure.

Εργατικός, διορατικός, ειλικρινής και μεθοδικός, εφάρμοζε πάντοτε εμπράκτως το ‘επιχειρείν με ήθος’ καθώς ήταν ένας από τους τελευταίους εκφραστές μιας πιο ρομαντικής γενιάς του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας.

Το aLive εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και τους συνεργάτες του.
Οσο για τους νεώτερους του κλάδου που δεν τον είχαν γνωρίσει από κοντά υπάρχει διαθέσιμη μια σχετικά πρόσφατη (προ 3ετίας) εφ’ όλης της ύλης συνέντευξής του εκλιπόντος στο aLive…

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση