Διαφήμιση
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017 22:34

Νέα μέθοδος πώλησης κονσολών ETC

Από τη LUCE Αταλιώτης Ελλάς που αντιπροσωπεύει (μεταξύ άλλων και) τα προϊόντα της ETC στη χώρα μας λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση…

Δελτίο τύπου - ETC
Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, όπως όλοι γνωρίζετε, με την είσοδο των φωτιστικών LED, των ρομποτικών, των LED οθονών κλπ σε όλους τους χώρους διασκέδασης, η ανάγκη περισσοτέρων καναλιών στις κονσόλες φωτισμού γίνεται όλο και περισσότερο αναγκαία! 
Για να καλύψει αυτή την ανάγκη η ETC, ανακοίνωσε τα εξής: Έως τώρα η αγορά μια κονσόλας γινόταν σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σε κανάλια και αν στο μέλλον μεγάλωναν οι ανάγκες (περισσότερα κανάλια) γινόταν αγορά των αναβαθμίσεων (upgrades) σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
π.χ. Αν κάποιος είχε αγοράσει μια ION στη βασική της έκδοση του 1Κ (1.024 κανάλια) μπορούσε να φτάσει μέχρι τα 6Κ (6.144 κανάλια) αγοράζοντας σταδιακά αναβαθμίσεις (upgrades) του ενός universe (512 κανάλια).

Από σήμερα και στο εξής, οι κονσόλες IONGio@5GioEos,CobaltETCnomad και ETCnomad Puck, θα προσφέρονται στην βασική τους έκδοση και αν υπάρχει ανάγκη περισσοτέρων καναλιών, η αναβάθμιση που θα προσφέρεται θα «ξεκλειδώνει» την κονσόλα στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Κυριότερα σημεία:
Δεν αλλάζει η τιμή της βασικής έκδοσης.
Χαμηλό κόστος αναβάθμισης της κονσόλας στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.
Η βασική έκδοση των Gio@5, Gio και Cobalt 10 θα είναι πλέον4Κ (ήταν 2Κ). Η βασική έκδοση των ETCnomad και ETCnomad Puck θα είναι512 κανάλια (ήταν 256).
Το μέγιστο των δυνατοτήτων των Gio@5, Gio και Eos Ti, θα είναι 24Κ (ήταν 32Κ). Αν κάποιος χρειάζεται περισσότερα, θα μπορεί να γίνει χωρίς επί πλέον χρέωση. 

Όμως.....
Τι γίνεται με αυτούς που έχουν ήδη κονσόλες ETC?
Από την Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017, όσοι έχουν κονσόλες της οικογένειας Eos μπορούν να «κατεβάσουν» από το site της ETC το update v2.6.
Οι έχοντες κονσόλες της οικογένειας Cobalt θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο για το update v8.
Όταν «κατεβάσετε» το Eos v2.6 ή το Cobalt v8 Όλες οι κονσόλες που είναι αγορασμένες στην βασική τους έκδοση, θα παραμείνουν το ίδιο.
Τα ETCnomad και ETCnomad Puck 256, αυτομάτως αναβαθμίζονται στα 512 κανάλια!

Όποια κονσόλα είχε αγοραστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο πάνω από το βασικό, αυτομάτως αναβαθμίζεται στο μέγιστο των δυνατοτήτων που είχε όταν αγοράστηκε! Τα πάρα πάνω δεν ισχύουν για τις κονσόλες Element, «κατεβάζοντας» όμως το v2.6 στην Element σας, θα διαπιστώσετε νέες εξαιρετικές δυνατότητες!
Μπορείτε ακόμη να «κατεβάσετε» τις νέες αναβαθμισμένες φαρμογές iRFR και aRFR εντελώς δωρεάν, για να έχετε έλεγχο της κονσόλας σας και από το κινητό σας ή το tablet σας.

Για οποιαδήποτε επί πλέον πληροφορία επικοινωνήστε με τον Στέφανο Κοτατή στη LUCE Αταλιώτης Ελλάς”.

Επαφή
LUCE

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση