Διαφήμιση
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 15:31

H Ikegami στο Bon Studio

Από την εταιρία Bon Studio λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για τη συνεργασία της με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρεία τηλεοπτικών καμερών, Ikegami, σε επίπεδο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά…

Δελτίο Τύπου – Bon Studio
«Eίμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία της Εταιρείας μας με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη κατασκευάστρια εταιρεία τηλεοπτικών καμερών, Ikegami, στα πλαίσια της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά.
Η σημαντικότατη αυτή συνεργασία έρχεται να συμπληρώσει δυναμικά το portfolio της Εταιρείας Bon Studio στον τομέα του Video Broadcasting, με την προσθήκη μίας πολύ σημαντικής κατηγορίας broadcast προϊόντων. Η εταιρεία Ikegami αποτελεί τον ηγέτη στις εξειδικευμένες τηλεοπτικές κάμερες, την επεξεργασία εικόνας και τον εξοπλισμό εκπομπής σήματος.
Με έτος ίδρυσης το 1946 στο Τόκιο, σήμερα η εταιρεία απασχολεί συνολικά 800 άτομα προσωπικό σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας επαγγελματικές λύσεις στην ποιότητα, εκπομπή, διαχείριση, μαγνητοσκόπηση και απεικόνιση της τηλεοπτικής εικόνας. Για την λεπτομερέστερη πληροφόρησή σας, σας παροτρύνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Ikegami 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Broadcast της εταιρείας μας στο 210-3809605 ή με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. » 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση