Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 18:23

Η Mega-Sound και εκτός Ελλάδας με το Smaart

Από την εταιρία Mega-Sound, του ομίλου Οικονομόπουλου, ενημερωθήκαμε για τη διεύρυνση της συνεργασίας της εταιρίας με τη Rational Acoustics, δημιουργό του δημοφιλούς μετρητικού λογισμικού “Smaart”.  
Ετσι, από αρχές του τρέχοντος μήνα (Ιούνιος 2017) η Mega-Sound αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει τη Rational Acoustics και το δημοφιλές πρόγραμμα Smaart στην Αλβανία και την Κύπρο.

Ως γνωστόν, το Smaart αποτελεί κορυφαίο software ακουστικού ελέγχου και μετρήσεων και πρωταρχική επιλογή της μουσικής και ακουστικής βιομηχανίας για: μέτρηση, έλεγχο, παραμετροποίηση και τελειοποίηση του ήχου.
Η Mega-Sound, του ομίλου Οικονομόπουλος, είναι ήδη αποκλειστικός διανομέας της RA στην Ελλάδα από τις αρχές του 2017, ενώ πλέον θα παρέχει και στις δυο αυτές χώρες (Αλβανία και Κύπρο) όλη την γκάμα software της RA καθώς και τα απαραίτητα εργαλεία hardware (κυρίως μικρόφωνα) τα οποία απαιτούνται για την λειτουργία του Smaart.
Βεβαίως, εκτός της εμπορικής διαχείρισης, θα οργανώνονται σε περιοδική βάση πολυήμερα σεμινάρια (σαν κι αυτό που διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία πρίν από μερικές ημέρες στη χώρα μας) με τεχνικούς από την ίδια την RA για την απαραίτητη εκπαίδευση στο Smaart  σε διαβαθμισμένα επίπεδα.

Επαφή
Mega-Sound

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση