Διαφήμιση
Παρασκευή, 26 Μάιος 2017 09:44

Digikal: με δύναμη πυρός την TW Audio

Η εταιρία Digikal συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Music World Expo 2017 (19-21 Μαίου – Ζάππειο Μέγαρο) εστιάζοντας πρωτίστως στα νέα προϊόντα της TW Audio, αλλά και στα σημαντικότερα προιόντα των υπόλοιπων οίκων που αντιπροσωπεύει.

Οσον αφορά τη Γερμανική TW Audio, παρουσιάστηκε το νέο TW Audio T20 που αποτελεί το μικρότερο εκπρόσωπο της σειράς ‘Τ’. Διαθέτει δυο 10ιντσα γούφερ κι ένα HF driver 1,4 της ίντσας. Το διάγραμμα κάλυψης του Τ20 είναι μεταβλητό και κυμαίνεται μεταξύ 90x50 και 60x40 μοιρών σε οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα. Οσο για το βάρος τους, αυτό ανέρχεται σε μόλις 21,8 κιλά.
Είδαμε επίσης από κοντά τα line array συστήματα Vera 10 και Vera 36, καθώς και όλα σχεδόν τα μοντέλα της σειράς Μ που ήδη εισέρχεται δυναμικά στην Ελληνική αγορά, ενώ παρουσιάστηκαν επίσης και τα ομοαξονικά stage monitors C12 και C15 από την ομώνυμη σειρά.

Οσον αφορά την Ιταλική Montarbo παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων το σύστημα NM-815, το V10P και το ενεργό Earth 118 sub με το 18ιντσο γούφερ. 
Τέλος, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Digikal είδαν από κοντά τα προιόντα φωτισμού των εταιριών Boomtone DJ και Involight, καθώς και τις οικονομικές σειρές ηχητικών της Invotone και Boomtone DJ. Μεγάλη ήταν και η προϊοντική γκάμα της Guil σε τζίνια και σε στάντ μουσικών οργάνων. 

Φυσικά δεν μπορούσαν να λείπουν τα προϊόντα των Bullstage και Naxpro Truss καθώς και οι μηχανές και τα αξεσουάρ της Confetti Μaker και τα καλώδια και βύσματα της Γερμανικής Schulzcabel.

Στον εξωτερικό χώρο των outdoor demos (θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση όλων των συστημάτων και των εντυπώσεων ακροάσεων, σε ανεξάρτητο άρθρο στο aLive) φιλοξενήθηκε ένα σύστημα PA SYS ONE της TW-Audio με 4 tops T24N (δυο ανά πλευρά αναρτημένα στα 5,5 μέτρα ύψος) και 8 B30 (με 2 15ιντσα γούφερ έκαστο) και διπλά sub BSX (με 2 x 21 ίντσες subwoofer έκαστο). Τα μπάσα και τα sub εγκαταστάθηκαν στο κέντρο της σκηνής σε διάταξη End Fire Cardioid Subwoofer Array και ρυθμίστηκαν κατάλληλα οι χρόνοι delay. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τους ανθρώπους της Digikal για την επιλογή τους με το άκουσμα να διαθέτει όγκο, SPL και εξαιρετική συχνοτική και τονική ισορροπεία.

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση