Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2017 20:51

Τα πάντα για τη DiGiCo S21 στα Ελληνικά

Στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting δαπάνησαν κάμποσες εργατοώρες για να κάνουν το προφανές, που μάλλον δεν είναι και τόσο προφανές στα μέρη μας, αφού είναι μετρημένες στα δάκτυλα οι Ελληνικές αντιπροσωπείες που έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο για κάποιο προϊόν τους.

Τι ακριβώς έκαναν? Εφτιαξαν 22 ανεξάρτητα video στην Ελληνική γλώσσα για όλες τις λειτουργίες της DiGiCo S21. Σκοπός τους ήταν ο εξής: ακόμα και κάποιος που δεν έχει ξαναχειριστεί μια DiGiCo κονσόλα βλέποντας αυτά τα video να μπορεί να χειριστεί εύκολα, άμεσα και γρήγορα οποιαδήποτε λειτουργία της εν λόγω κονσόλας (S21).
Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ακόμα και σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, όταν κάποιος έχει μια DiGiCo S21 μπροστά του, μπορεί να ανατρέξει στο επιθυμητό βίντεο για να πληροφορηθεί πως εκτελείται μια συγκεκριμένη λειτουργία ή εντολή.
Υπεύθυνοι για τα 22 αυτά Βίντεο για την DiGiCo S21 είναι οι κ.κ. Βασίλης Σκούρας και Μάριος Καριώτης που όπως μπορείτε να δείτε στα tutorials κάνουν ‘φύλλο και φτερό’ την κονσόλα αναλύοντας βήμα – βήμα όλες (οι σχεδόν όλες) τις λειτουργίες και τις δυνατότητές της.

Όλα αυτά τα 21+1 επιμορφωτικά και κυρίως χρηστικά video στην Ελληνική γλώσσα θα τα βρείτε εδώ…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση