Διαφήμιση
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2016 11:38

Λήξη συνεργασίας Nord και Tony’s Keyboards

Δελτίο Τύπου - Tony’s Keyboards (Ανακοίνωση λήξης συνεργασίας με την Εταιρεία Nord Keyboards)
"Η Εταιρεία Tony’s Keyboards μεταξύ άλλων εμπορικών δραστηριοτήτων της (Αποκλειστική Εισαγωγέας των Εταιρειών Viscount, Physis Piano, Fusion Bags, HM) υπήρξε η αποκλειστική αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Σουηδικής εταιρείας κατασκευής πλήκτρων Nord Keyboards από το 2010.
Η Σουηδική εταιρεία γνωστοποίησε στην Tony’s Keyboards, την λήξη υπάρχουσας συνεργασίας στις 31/01/2017. Για λόγους επαγγελματικής δεοντολογίας, δεν θα αναφερθούμε στους λόγους διακοπής αυτής.
Είμαστε υπερήφανοι και οφείλουμε να δηλώσουμε ότι, η Tony’s Keyboards εισήγαγε το ανωτέρω brand name στην Ελληνική αγορά, το έκανε αρχικά γνωστό στο ευρύ "εξειδικευμένο αγοραστικό κοινό" όπου απευθύνεται και εκτόξευσε τις πωλήσεις των «κόκκινων synths”!
Στα έξι (6) αυτά έτη και μέσα σε πρωτοφανή οικονομική κρίση, οι πωλήσεις της Nord Keyboards στην Ελλάδα, σημείωσαν κάθε χρόνο ανοδική πορεία.
Οι επίπονες προσπάθειες μας, η πλήρη ανάπτυξη των προιόντων της στον Εκθεσιακό μας χώρο από την πρώτη στιγμή, η εξυπηρέτηση και υποστήριξη των νέων μας πελατών, η πλήρη διαθεσιμότητα, οι εξαιρετικά χαμηλές τιμές μας σε σχέση με τον Ευρωπαικό ανταγωνισμό και τέλος (μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα) οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά (με εκφώνηση/μεταγλώτιση), tips & tricks μέσω του επίσημου καναλιού μας στο YouTube "απογείωσε" τις πωλήσεις και κέντρισε το ενδιαφέρον, πολλών νέων μουσικών!

Σήμερα πλέον και σε κάθε Live, θα συναντήσετε κάποιο «κόκκινο synth»! Αυτή είναι η παρακαταθήκη μας, η εξειδίκευσή μας επάνω στα πλήκτρα και τη μουσική τεχνολογία και οφείλουμε να την καταθέσουμε.
Η Tony’s Keyboards, με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους ήδη υπάρχοντες ή μέλλοντες πελάτες της, θα συνεχίσει να εξυπηρετεί και να ανταποκρίνεται στις συμβατικές ή άλλες υποχρεώσεις της, με τον ίδιο ακριβώς συνεπή τρόπο που πράττει κατά τα έξι (6) έτη συνεργασίας της με τη Nord Keyboards. Με την ευκαιρία, θέλουμε για μία ακόμη φορά, να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες της Nord Keyboards για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, όπως και όλους αυτούς που θα το πράξουν μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2017. Όλα τα τελευταία τεμάχια Nord Keyboards που παραμένουν στην αποθήκη μας είτε σφραγισμένα, είτε demo stock, θα διατεθούν σε τιμές ΚΟΣΤΟΥΣ και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.
Τα προιόντα που θα αγοραστούν μέχρι και 31/01/2017 από την Tony’s Keyboards, θα καλύπτονται από την επίσημη 18 μηνών εργοστασιακή εγγύηση.

Σας ευχαριστούμε όλους
Tony's Keyboards".

Επαφή
Tony's Keyboards

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση