Διαφήμιση
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2016 22:46

Σεμινάριο Shure Μicroflex Wireless

Η εταιρία Shure Soundmaze Efthimiadis διοργάνωσε με επιτυχία τεχνικό σεμινάριο για το συνεδριακό σύστημα Μicroflex Wireless της Shure. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1/12/2016 και σε αυτό συμμετείχαν τεχνικοί εγκαταστάσεων από τις πλέον γνωστές εταιρίες εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.
Το σεμινάριο άνοιξε με έναν σύντομο χαιρετισμό από τον κ. Νεοκλή Ευθυμιάδη ο οποίος στον πρόλογό του αναφέρθηκε στη νέα πορεία της Ν.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ στην Ελλάδα, εστιάζοντας στην ανανεωμένη εταιρική ταυτότητα και τη στρατηγική των επόμενων ετών, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην επιτυχή πορεία της εταιρίας τα τελευταία 48 χρόνια.
Τόνισε επίσης, ότι η οικονομική κρίση αποτελεί ευκαιρία για ανασύσταση, επιμόρφωση και προετοιμασία για τις επόμενες  νέες προκλήσεις,ενώ παρότρυνε τους παρευρισκόμενους συνεργάτες της SHURE να επενδύσουν στην βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, χωρίς να παραλείπουν οποιαδήποτε καινοτομία.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Θεόδωρος Γάσσιας, ο οποίος διαθέτει 20ετή εμπειρία και εξειδίκευση γύρω από τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Shure. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο ήταν στελέχη από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες εγκαταστάσεων του κλάδου στην Ελλάδα και Ευρώπη όπως είναι οι TELMACO, PROEVENTS, PODIMATAS, QUALISOUND και άλλες. Όσον αφορά το σεμινάριο, το πρώτο μέρος του ήταν αμιγώς θεωρητικό – τεχνικό, ενώ στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για hands-on πρακτική εξάσκηση συνδεσμολογίας, εγκατάστασης και χειρισμού του συστήματος Μicroflex Wireless της Shure.

 Ακολούθησε η παρουσίαση της νέας σειράς συνεδριακών συστημάτων MICROFLEX ADVANCE της Shure που περιλαμβάνει Ceiling και Table Array Microphones, συνδυάζοντάς τα με πλήρη ευελιξία στην εγκατάσταση στην τεχνολογία (DANTE)  και στον έλεγχο, καθώς και με υψηλής ποιότητας αισθητική που ταιριάζει σε κάθε συνεδριακό περιβάλλον και meeting room. Το σεμινάριο έκλεισε με την παράδοσή των βεβαιώσεων πιστοποίησης στους συμμετέχοντες.

Το εν λόγω σεμινάριο αποτέλεσε την αρχή ενός ολοκληρωμένου κύκλου σεμιναρίων, που η εταιρία Shure Soundmaze Ευθυμιάδης θα διεξάγει στο πλαίσιο αναμόρφωσής και στήριξης του δικτύου των συνεργατών της. Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια που θα ακολουθήσουν και να συμμετάσχει σε αυτά, μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση