Διαφήμιση
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 15:23

Το Τ.Η.Μ.Ο. στη United Technical Group

Από το τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη των φοιτητών του τμήματος στην εταιρία United Technical Group (UTG) καθώς και στον συναυλιακό χώρο Fuzz Live Music Club (Fuzz)…

Δελτίο Τύπου Τμήματος: Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων
«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος: Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας συναυλιακής κάλυψης United Technical Group (UTG)  καθώς και στον συναυλιακό χώρο Fuzz Live Music Club (Fuzz) την Τρίτη  22/11, στα πλαίσια του μαθήματος Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων. Η επίσκεψη οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Εντεταλμένου Εκπαιδευτικού κ. Μαραγκού Φάνη.

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική επίσκεψη ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φοιτητές αλλά και τους αποφοίτους του Τμήματος να δουν από κοντά τον τρόπο οργάνωσης μιας σύγχρονης αποθήκης με συναυλιακό εξοπλισμό και να ξεναγηθούν στον ηχητικό εξοπλισμό της εταιρείας όπως: Ηχεία (Point Source και Line Array), Κονσόλες (Αναλογικές και ψηφιακές), Ρεύματα (Μονοφασικά και Τριφασικά), Ενισχυτές (Αναλογικούς και Ψηφιακούς), Splitter (Active και Passive), Συστήματα Ανάρτησης και Τράσες. Η άκρως ενδιαφέρουσα και εξαιρετική στην πληρότητα της ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από τον υπεύθυνο της UTG κ. Λάβαρη Νίκο.

Επίσης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον συναυλιακό χώρο Fuzz, στον Ταύρο, από τον κ. Γιώργο Κωστόπουλο (Υπεύθυνο της UTG και System Engineer στο Fuzz). Οι φοιτητές άκουσαν το εξαιρετικό ηχοσύστημα (L-Acoustics dV-dosc)  κατατοπίστηκαν ως προς τον τρόπο ανάρτησης του και ενημερωθήκαν διεξοδικά για τον εξοπλισμό (Ηχητικό, Φωτιστικό, Προβολικό) του συναυλιακού χώρου.

Επαφή
 Τ.Η.Μ.Ο.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση