Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 13:54

Ακόμα ένα TW-Audio PA-SYS-ONE στην Ελληνική αγορά

Η εταιρία GK Sound & Light του Γιώργου Καραντζιά, δραστηριοποιείται στην Αρτα από το 2012 και ειδικεύεται στον επαγγελματικό ήχο και φωτισμό με φυσικό κατάστημα χονδρικής / λιανικής (Περιφερειακή οδός 49), με το εξειδικευμένο e-shop e-dj.gr, καθώς και με rental / PA εταιρία για την κάλυψη κάθε είδους εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αρτας (και της Ηπείρου γενικότερα). 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραντζιάς σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο aLive… «επέλεξα το PA-SYS-ONE της TW-Audio μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς, καθώς διαπίστωσα ότι είναι ένα value for money σύστημα και αποτελεί μια καταπληκτική πρόταση με έναν πραγματικά εξαιρετικό δορυφόρο που καλύπτει όλες τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης και του πιο απαιτητικού ηχολήπτη ή μπάντας. 
Για το σύστημα είχα ενημερωθεί από παλαιότερη παρουσίασή του στο aLive, όμως δεν κρύβω ότι δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. Επισκέφθηκα την πρόσφατη έκθεση Music World Expo στο Ζάππειο όπου μεταξύ άλλων, είδα και άκουσα το εν λόγω σύστημα και πραγματικά πείσθηκα για την αξία του. Για να καταλάβεις το ‘έκλεισα’ επί τόπου και το παρέλαβα. Είμαι ήδη πολύ ευχαριστημένος από αυτό και είναι πλέον βέβαιο ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα – μέσα στο καλοκαίρι - θα επενδύσουμε σε ακόμα ένα ίδιο σύστημα».

Λίγα λόγια για το PA-SYS-ONE της TW AUDIO από την εταιρία Digikal που αντιπροσωπεύει την TW-AUDIO στην Ελληνική αγορά…
Το TW AUDIO PA-SYS-ONE είναι ένα ισχυρό, ευέλικτο και υπερ-φορητό ολοκληρωμένο σύστημα που είναι ικανό να αντιμετωπίσει με ευκολία τις ανάγκες ενός event, είτε αυτό είναι ένα πάρτυ με Dj, είτε ένα live με μπάντα. Αποτελείται από δυο δορυφόρους Τ24N, τέσσερα subwoofer B30, ένα rack ενισχυτών, πάνελ patch και ολοκληρωμένη καλωδίωση. Το σημαντικό είναι ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε 10 λεπτά από έναν και μόνο τεχνικό καθώς ο δορυφόρος είναι μόνο 33 κιλά ενώ το sub Β30 ζυγίζει 38,7 κιλά.
Οι χρήσεις του είναι πραγματικά πολλές... ιδού μερικά παραδείγματα:
Αρχικά ο κάτοχος του συστήματος μπορεί να καλύψει ένα εορταστικό show με δύο Β30 και δύο T24N. Σε επόμενη φάση, με την προσθήκη ενός δεύτερου PA-SYS-ONE μπορεί να καλύψει μια μπάντα Rock live σε ένα ακροατήριο 1.500 ατόμων. Επίσης μπορεί να τοποθετήσει δύο συστοιχίες ως drumfill και τέσσερις συστοιχίες ως sidefills στη σκηνή ενός υπαίθριου φεστιβάλ με ακροατήριο 20.000 θεατών.
Οσον αφορά την επεκτασιμότητα, ένας κάτοχος PA-SYS-ONE μπορεί να "χτίσει" εναλλακτικά και ένα σύστημα line array αγοράζοντας μόνο τους δορυφόρους VERA 10 και χρησιμοποιώντας τα sub και τους ενισχυτές του PA-SYS-ONE. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα PA-SYS-ONE μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σ’ ένα μικρό φορτηγό, χάρη στα λίγα κιλά φόρτωσης και το μικρό του όγκο, ενώ όπως αναφέρθηκε ήδη, υποστηρίζει γρήγορη κι εύκολη καλωδίωση και πάνω απ’ όλα διαθέτει μεγάλη ισχύ. Ένα rack με δύο ψηφιακούς ενισχυτές Powersoft K3DSP εσωτερικό αποτελεί τη καρδιά κάθε PA-SYS-ONE. Επίσης η εταιρία συνεργάζεται και με την LabGruppen οπότε με την ίδια αποτελεσματικότητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και τα ενισχυτικά της LabGruppen. Οι ενισχυτές Powersoft ή Lab Gruppen έχουν τα preset όλων των ηχείων της TW AUDiO απο το πιο μικρό C5 εώς το VERA36 & BSX...
Σημειωτέον ότι η ΤW AUDiO δεν χρησιμοποιεί εξωτερικούς controller για την οδήγηση των ηχείων της που συνεπάγεται έξτρα κόστος απόκτησης. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι το σύστημα λειτουργεί και σε συνθήκης πτώσης τάσης λόγω των ψηφιακών τελικών Powersoft ή LabGruppen. Τέλος μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του PA-SYS-ONE, μία με την έκδοση διασποράς 60°x40° του Τ24 ή την έκδοση διασποράς 90°x50°.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – T24N
Drivers: 2 x 12" LF / 1 x 1,4" HF
Frequency range: 65 - 18000Hz
Power capacity programm / peak: 1400 / 2400 W biamped LF  / 220 / 440 W biamped HF / 1400 / 2400 W passive
Impedance:  4 Ohm biamped LF / 4 Ohm biamped HF
Coverage range (h x v): 60° x 40° oder 90° x 50°, HF-Horn rotatable
Sensitivity 1 W / 1 m: 107 dB biamped LF / 112 dB biamped HF / 110 dB passive
SPLmax / 1 m / peak: 143 dB
Connectors: Biamped: 2 Speakon NL4, Pin1 HF / Pin2 LF / passive: 2 Speakon NL4, Pin1
Dimensions (h x w x d): 706 x 440 x 440 mm
Weight: 33 kg

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – B30
Drivers: 2 x 15" LF
Frequency range: 35 - 200 Hz
Power capacity programm / peak: 2000 / 4000 W 
Impedance:  8 Ohm
Sensitivity 1 W / 1 m: 98dB 
SPLmax / 1 m / peak: 133 dB
Connectors: Biamped: 2 Speakon NL4
Dimensions (h x w x d): 706 x 446 x 800 mm
Weight: 39 kg"

Περισσότερες πληροφορίες για το PA-SYS-ONE, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο σύστημα της TW AUDiO θα σας δώσουν στην Digikal…  
Με την εταιρία GK Sound & Light του Γιώργου Καραντζιά μπορείτε να επικοινωνήσετε στα ακόλουθα στοιχεία…

Επαφή
GK Sound & Light / Γιώργος Καραντζιάς
τηλ. 2681302367

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση