Διαφήμιση
Σάββατο, 07 Μάιος 2016 23:30

H Digikal στη Music World Expo 2016

Η εταιρία Digikal μας έστειλε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την παρουσία της στην έκθεση Music World Expo 2016 (13-15 Μαίου, Ζάππειο Μέγαρο) όπου θα παρουσιάσει μια εκτεταμένη γκάμα προϊόντων…

Δελτίο τύπου – Digikal
«Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση επιλεγμένων εταιρειών με προϊόντα επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και παρελκόμενων (τράσες, βάσεις ανύψωσης κλπ).
Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην έκθεση Music World Expo 2016 (13-15 Μαίου, Ζάππειο Μέγαρο) θα παρουσιάσουμε επιλεγμένα προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα…

Θα παρουσιάσουμε όλα σχεδόν τα προϊόντα της Γερμανικής TW AUDIO που αποτελεί μια ανερχόμενη εταιρία ηχείων με ποιοτικά προϊόντα που απευθύνονται σε μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών στους τομείς του Live και του Installation. Από την TW-Audio θα υπάρχουν προς επίδειξη μοντέλα από τις σειρές C, M, PA-SYS-ONE και VERA line array.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούν από κοντά όλα τα νέα προϊόντα της Ιταλικής Montarbo, καθώς και της θυγατρική της FiveO by Montarbo (που περιλαμβάνει ηχεία, συστήματα, ενισχυτές κ.α).

Παρόντα θα είναι και τα προϊόντα της γνωστής Ισπανικής εταιρίας Guil που αποτελεί νέα αντιπροσώπευση μας. Η Guil κατασκευάζει προϊόντα υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας σε Τζίνια, βάσεις ανύψωσης line array, βάσεις μουσικών οργάνων, μικροφώνων, ηχείων, σκαμπό μουσικών κλπ

Επίσης μπορείτε να δείτε τα προϊόντα των εταιριών NAXPRO -TRUSS - BULLSTAGE - RIGGATEC που διαθέτουν τράσες - έτοιμα εκθεσιακά περίπτερα, roofs, εξέδρες, αξεσουάρ rigging (hooks-clamps κτλπ.)

Οσον αφορά το φωτισμό θα διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων της INVOLIGHT που περιλαμβάνει κινούμενες κεφαλές, Led pars, κινούμενες μπάρες κλπ.

Τέλος, διαθέσιμα θα είναι και τα προϊόντα της Ολλανδικής CONFETTI MAKER που κατασκευάζει προϊόντα εφέ, confetti & co2 και άλλα αντίστοιχα προϊόντα, όλα τους με 5ετή εγγύηση.
Σας περιμένουμε στο booth μας στη Music World Expo 2016 για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε από κοντά».

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση