Διαφήμιση
Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 19:06

Η Sound & Visual - Κ. Παπαθανασίου ΑΕ στη MWE 2016

Από την εταιρία Sound and Visual – Κ. Παπαθανασίου Α.Ε. λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση Music World Expo 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 13 - 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο…

Δελτίο Τύπου - SOUND AND VISUAL – Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α.Ε.: Συμμετοχή στην Music World Expo 2016!
«Η Sound and Visual – Κ. Παπαθανασίου Α.Ε. θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στην Music World Expo 2016, η οποία θα λάβει χώρα από 13 έως 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η εταιρεία θα παρουσιάσει στους επισκέπτες τα προϊόντα της Renkus - Heinz που αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά καθώς και τη συμμετοχή της στην PRG Alliance, της οποίας πρόσφατα έγινε μέλος.
Οι εκπρόσωποι της Sound and Visual θα περιμένουν τους επισκέπτες του περιπτέρου προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της και να συζητήσουν τις εξελίξεις και τις προοπτικές του κλάδου των οπτικοακουστικών στη χώρα μας. Η Sound and Visual θα βρίσκεται στο Stand No 65.
Υπεύθυνος: Παπαθανασίου Ελπίδα, Τηλ: 210-3838597, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ».

Επαφή
Sound and Visual – Κ. Παπαθανασίου Α.Ε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση