Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 19:01

Η ΙΜΑ Audio Lighting στη Music World Expo 2016

Από την εταιρία ΙΜΑ Audio Lighting λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου αναφορικά με την παρουσία της εταιρίας στην επικείμενη έκθεση Music World Expo 2016

Δελτίο Τύπου - ΙΜΑ Audio Lighting
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή μας στην έκθεση Music World Expo 2016, στο Ζάππειο Μέγαρο από τη 13 έως τη 15 Μαίου.
Η εταιρεία μας ΙΜΑ AUDIO LIGHTING με 27 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο του ήχου και φωτισμού, θα παρουσιάσει τα νέα προϊόντα ήχου της NEXO: το STM line array, τα ηχεία ID24, τους ψηφιακούς ενισχυτές -controller NXAMP καθώς και το DTD controller. Eπίσης, θα εκθέσουμε τα ηχεία Elder B3, τους ενισχυτές της Camco, τους μίκτες της Formula Sound κ.α.
Εκτός των άλλων θα παρουσιάσουμε τα νέα πρωτοποριακά Led spot P7 και Led beam P4 της JB lighting. Θα μας βρείτε στo περίπτερo Νο 61. Σας περιμένουμε με χαρά. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν. Μπορείτε να εγγραφείτε on line στο www.ima gr ώστε να αποφύγετε την πιθανή ταλαιπωρία της εγγραφής σας στην είσοδο αλλά και για να μπείτε αυτόματα στην κλήρωση των δώρων προσφορά των εκθετών της Music World Expo 2016. Με εκτίμηση - Μιχάλης Ασιτζόγλου».

Επαφή
ΙΜΑ Audio Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση