Διαφήμιση
Κυριακή, 24 Απρίλιος 2016 22:29

Η «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia» στη Music World Expo

H «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia» συμμετέχει ως εκθέτης στην Εκθεση Music World Expo 2016 και μέσα από το ακόλουθο δελτίο τύπου ουσιαστικά αυτοσυστήνεται σε όσους δεν γνωρίζουν την ύπαρξη και τη δράση της…

Δελτίο Τύπου - ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia
«Γράφεις μουσική, γράφεις στίχο; Γίνε μέλος και μάθε για την αμοιβή από τις χρήσεις των έργων σου. Δώσε το δικό σου «παρών» στη μουσική! Παίζεις μουσική στην επιχείρησή σου; Βγάλε Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης άμεσα και οικονομικά. Διάλεξε τη μουσική που θες!

Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia είναι Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων, με τη μορφή του αστικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης, μέλος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης (CISAC).

Αποκλειστικός σκοπός της είναι η διαχείριση ή /και η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων επί των έργων των μελών του που είναι συνθέτες, στιχουργοί, εκδότες, υποεκδότες και εν γένει δικαιούχοι. Διοικείται και εποπτεύεται από τη Γενική Συνέλευση των μελών της και το Διοικητικό της Συμβούλιο που αποτελείται από δημιουργούς, εκπροσωπώντας χιλιάδες ελληνικούς και ξένους μουσικούς τίτλους.

Δεν είναι ιδιωτική, κερδοσκοπική εταιρία και επιζητά με φιλικό προς την αγορά και σύννομο τρόπο την προβολή της σημασίας του πνευματικού δικαιώματος στην πολιτιστική παραγωγή της χώρας, με σεβασμό προς τον Έλληνα επιχειρηματία, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του.

Παρέχει άμεσα και οικονομικά την υποχρεωτική γραπτή Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής, βάσει του Ν. 2121/93, την οποία οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν στην τοπική Δημοτική ή Κοινοτική Αρχή για τη χορήγηση της διοικητικής άδειας περί χρήσης και λειτουργίας μουσικής.

Δίνει πρόσβαση σε ένα εμπορικό ρεπερτόριο επώνυμων δημιουργών, από όλα τα είδη: λαϊκή, έντεχνη, jazz, pop, chill out/ambient, κλασική μουσική, μέσα από web radio θεματικών καναλιών με 100% ρεπερτόριο ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia».

Επαφή
ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ / autodia

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση