Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 14:01

Κάντε ένα TF-Test Drive

Από την εταιρία Φ. Νάκας λάβαμε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο τύπου για τα ‘test drive’ των ψηφιακών μίξερ της σειράς TF της Yamaha…

Φ. Νάκας – Δελτίο τύπου
«Κάντε ένα TF test drive με την καλύτερη κονσόλα της αγοράς. Ναι καλά ακούσατε! Επιλέξτε την κονσόλα που σας ταιριάζει και εμείς σας την φέρνουμε για ένα TF-TEST DRIVE, να την δοκιμάσετε στον χώρο σας με τον εξοπλισμό σας ή ακόμα και λίγο πριν ξεκινήσετε το επόμενο Live! Η εταιρία Φίλιππος Νάκας ΑΒΕΕΤΕ προσφέρει ένα TF-TEST DRIVE σε όλες τις υποψήφιες εταιρίες Rental που θέλουν να δοκιμάσουν μια νέα ψηφιακή κονσόλα YAMAHA σειράς TF (TF1, TF3, TF5) με προοπτική αγοράς. Με αυτή την ενέργεια οι υποψήφιοι ηχολήπτες και τεχνικοί ήχου, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη δύναμη και την ποιότητα των νέων ψηφιακών mixer της YAMAHA που θα ταρακουνήσουν την Ελληνική αγορά. Ανακαλύψτε ένα εργαλείο πρωτοποριακής τεχνολογίας και επαναστατικής σχεδίασης, αξιοπιστίας αλλά και ιδιαίτερα προσιτό που θα γίνει το δεξί σας χέρι, σε κάθε Live εφαρμογή. Πλήρως ανανεωμένες από κάθε άλλη κονσόλα του ανταγωνισμού, πιο προηγμένες από ποτέ, και κυρίως από  τον κατασκευαστή ψηφιακών mixer με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά.  

Οι περιοχές όπου θα διενεργηθεί το TF-TEST DRIVE είναι με την σειρά: Αττική - Θεσσαλονίκη - Πάτρα – Κρήτη και θα ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες πόλεις από τον Μάρτιο του 2016.
To TF-TEST DRIVE θα ισχύσει μέχρι και τον Απρίλιο του 2016.
Δηλώστε συμμετοχή για ένα TF-TEST DRIVE συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα και το διαθέσιμο mixer θα είναι σύντομα στα χέρια σας, με την βοήθεια και καθοδήγηση του έμπειρου τεχνικού προσωπικού μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο 210 6686000

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση