Διαφήμιση
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015 11:27

1o “Hear the Gear” event του Boutique Audio Store

Από το Boutique Audio Store λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την πρώτη παρουσίαση ηχητικού εξοπλισμού που θα πραγματαοποιήσει, με αφετηρία τα Ιωάννινα…

Boutique Audio Store  - Δελτίο τύπου
«Το Boutique Audio Store ξεκινά μια σειρά παρουσιάσεων ηχητικού εξοπλισμού με στόχο τη γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου μας (και όχι μόνο) με τις εταιρείες Pro Audio που εισάγει στην Ελλάδα, αλλά και με επιλεγμένα προιόντα άλλων ελληνικών αντιπροσωπειών  τα οποία επίσης διαθέτει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Η αφετηρία γίνεται στα Ιωάννινα με τη συνεργασία του Noisyland Recordings studio και του τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ηχοληψίας του ΙΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προιόντα των
- Audio Maintenance Limited (AML)
- Bettermaker
- Lindell Audio
- Line Audio
- MIAD Audio
- NoHype Audio
- τον BC501 stereo buss compressor της TK Audio
- το Microtech Gefell m930
- μικρόφωνα της Audio Technica
- το summing mixer SSL Sigma και τα VHD Preamp, 4000 EQ και 4000 Dynamics της Solid State Logic

Κατά τη διάρκεια του event θα ηχογραφηθεί ένα μουσικό σχήμα ώστε να δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες μικρόφωνα και προενισχύσεις. Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα έχουν “hands on experience” πάνω στους επεξεργαστές ήχου της παρουσίασης χρησιμοποιώντας τους στο υλικό της ηχογράφησης.
Το πρώτο Hear the Gear event θα λάβει χώρα στις 2 Οτωβρίου 2015 από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ στο Noisyland Recordings studio (Πάροδος Ανεξαρτησίας ο.τ. 33α , Ιωάννινα)

Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες-Δηλώσεις Συμμετοχής:
Boutique Audio Store
Φίλιππος Μαρινέλης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
τηλ: 210 8319508

Noisyland Recordings
Πάνος Παπακώστας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
τηλ: 2651-72772

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση