Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015 14:22

Νέες ημερομηνίες για τη Music World Expo

Απο τους διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου, που ενημερώνει για τη μεταφορά της έκθεσης από τον προσεχή Οκτώβριο, στη 'φυσική' της περίοδο διεξαγωγής, το Μάιο του 2016, και συγκεκριμένα μεταξύ 13-15 Μαίου 2016, φυσικά στο Ζάππειο Μέγαρο.... 

Εκθεση Music World Expo - Δελτίο τύπου αλλαγής ημερομηνιών (13-15 Μαίου 2016)
"Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,
οι διοργανωτές της έκθεσης Music World Expo, λόγω της προκήρυξης των βουλευτικών εκλογών και των σχετικών πολιτικών διαδικασιών που θα ακολουθήσουν για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης, αποφάσισαν να μεταφέρουν χρονικά την έκθεση Music World Expo στη ‘φυσική’ της περίοδο διεξαγωγής: το Μάιο του 2016.

Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής είναι 13-15 Μαΐου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόθεσή μας και επιθυμία μας είναι να καταστήσουμε την έκθεση Music World Expo θεσμό, γι’ αυτό και τη διαφυλάσσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετωπίζοντας τη συνολική προετοιμασία της με τη δέουσα σοβαρότητα. Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την κατανόησή τους και συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία της έκθεσης για τον προσεχή Μάιο (13-15 Μαΐου 2016), καθώς το ενδιαφέρον της αγοράς παραμένει ιδιαίτερα υψηλό παρά τις αντιξοότητες. 

Διαδικασία κράτησης χώρων:
Στη διαδικασία του booking προηγούνται όπως είναι φυσικό οι εταιρίες που είχαν δεσμεύσει εκθεσιακό χώρο το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να επανακρατήσουν τους χώρους τους οποίους είχαν επιλέξει. Ωστόσο, μετά την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές προκειμένου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την προ-κράτηση του εναπομείναντα εκθεσιακού χώρου για τη Music World Expo, που θα διεξαχθεί μεταξύ 13-15 Μαΐου 2016.

Με εκτίμηση
Βασίλης Γιαννίκος / Vertical Communications
Βασίλης Λαδονικόλας / aLive Productions"

Επαφή
Music World Expo

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση