Διαφήμιση
Δευτέρα, 25 Μάιος 2015 13:09

Monkey Banana Studio Monitors από την Audio & Vision

Η Γερμανική εταιρία Monkey Banana Studio Monitors είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες τα τελευταία χρόνια στις διεθνείς εκθέσεις και ιδιαίτερα στην έκθεση της Φρανκφούρτης (όλο το concept ήταν και είναι ιδιαίτερο, από τη  σχεδίαση και τα χρώματα των monitor, έως το ευρύτερο marketing, τη διακόσμηση του περιπτέρου σε φυσικό περιβάλον ζούγκλας και βεβαίως το βασικό ζητούμενο, που είναι ο ήχος των Monkey Banana). 

Η εταιρία κατασκευάζει μόνιτορ από το 2004, με τους ιδιοκτήτες – κατασκευαστές, να κατασκευάζουν μόνοι τους τα μόνιτορ των δικών τους studios,, ενώ εν συνεχεία λόγω της ζήτησης που είχαν αποφάσισαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την κατασκευή studio monitors. Τα πρώτα τους studio monitors τα διέθεσαν στο κοινό το 2010 και από τότε έχουν αποκτήσει ανιπροσωπείες και μεταπωλητές σε πολλές χώρες του κόσμου. Μια από τις πλέον πρόσφατες εμπορικές συνεργασίες της Monkey Banana είναι και αυτή με την εταιρία Audio & Vision που από και στο εξής θα αντιπροσωπεύει τα Monkey Banana Studio Monitors στην Ελληνική αγορά.

H εταιρεία Mοnkey Banana studio monitor διαθέτει 3 σειρές studio monitor (και όχι μόνο), τις σειρές Turbo Series, Gibbon Series και  Silverback.
Η κορυφαία σειρά Turbo series ξεκινάει με το μοντέλο turbo 4 ( woofer 4"), και περιλαμβάνει τα μοντέλα turbo 5, turbo 6, με μεγαλύτερο μοντέλο το turbo 8 ( woofer 8"), ενώ επίσης διαθέτει και το turbo 10s active subwoofer.
Η σειρά Gibbon series ξεκινάει με το μοντέλο Gibbon 5 ( woofer 5" ), ενώ΄το μεγαλύτερο μοντέλο είναι το Gibbon 8 ( woofer 8" ). Στην ίδια σειρά περιλαμβάνεται επίσης και το Gibbon 10 active subwoofer.
Τέλος το επαναστατικό μοντέλο Silverback active 2-way coaxial studio monitor (woofer 15", HF Driver Titanium 3") είναι από μόνο του ένα highlight που απευθύνεται σε κάθε είδους εφαρμογές, ακόμα και σε Live DJing monitoring σε επώνυμα venues.
Σημειωτέον ότι η εταιρία περιλαμβάνει ιδιαίτερα ευέλικτες σειρές βάσεων για κάθε εφαρμογή και εγκατάσταση και συγκεκριμένα μια επιδαπέδια (Monkey Tree), μια επιτοίχια (Monkey Wall) και μια  επιτραπέζια ( Monkey Base).
Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το ενεργό DI box της ετιαρίας (Banana DI) με το LCD display για την ενημέρωση του status και το Mute ποδοδιακόπτη να δεσπόζει στην άνω επιφάνεια του κομψού εξάπλευρου DI…
Ένα ακόμα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι ότι όλα τα προϊόντα της εταιρίας κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Γερμανία.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τιμές για όλα τα Studio Monitors (και τα λοιπά αξεσουάρ) της Monkey Banana θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision…

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση