Διαφήμιση
Τρίτη, 12 Μάιος 2015 09:48

Η Soundworks Audiovisual στην Πάρο

Η εταιρεία Soundworks Audiovisual επεκτάθηκε και στην Πάρο, ανοίγοντας το νέο της υποκατάστημα στο νησί, μέσω του οποίου επιθυμεί να καλύψει με προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες όλες τις ανάγκες του νησιού της Πάρου (και όχι μόνο) σε μουσικά και DJing προϊόντα και σε επαγγελματικό audio, lighting video εξοπλισμό, για μόνιμες εγκαταστάσεις και rentals εφαρμογές σε όλους τους τομείς. Ιδού και το σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε από την εταιρία Soundworks Audiovisual...

Soundworks Audiovisual - Δελτίο τύπου
" Η Soundworks Audiovisual στην Πάρο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε στους πελάτες μας ένα καινούργιο χώρο στο νησί της Πάρου, όπου θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν υπηρεσίες πωλήσεων ενοικιάσεων, τεχνικής υποστήριξης και Service σε προϊόντα επαγγελματικού ήχου, επαγγελματικού φωτισμού, Μουσικών οργάνων, Visuals, Stage floor& Risers, Dance floors, ανταλλακτικά μηχανημάτων ξενοδοχειακού εξοπλισμού, όπως και τη διάθεση των αποκλειστικών προϊόντων FANE ACOUSTICS και PRECISION DEVICES που αντιπροσωπεύουμε. Επίσης, η εταιρεία μας θα υποστηρίξει και τη διάθεση προϊόντων ελληνικών αντιπροσωπειών όπως PIONEER, QSC, ELECTROVOICE, NEXO, RCF, YAMAHA, και πολλών άλλων. Το τμήμα ενοικιάσεων θα διαθέτει εξοπλισμό Pro audio, pro Lighting, visuals, Stage, Backline και πολλά άλλα, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών μας και το χαμηλό κόστος. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να εξυπηρετηθούν οι επαγγελματίες (και όχι μόνο) της Πάρου αλλά και των υπόλοιπων Κυκλάδων. Το κατάστημα καλύπτει χώρο 200 τ.μ. σε δύο επίπεδα και βρίσκεται στο δεύτερο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Παροικίας-Πούντας στην Παροικία. Προσφέρει χώρους υποδοχής, service, αποθήκευσης και Demo room προϊόντων.

Η εταιρεία Soundworks Audiovisual εισάγει και εφαρμόζει πρωτοποριακά οράματα, ιδέες και πρακτικές, με τεράστια επιτυχία, μέσα στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της διαχείρισης οπτικοακουστικών συστημάτων για περισσότερο από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στην ιστοσελίδα μας και στα τηλέφωνα 2109604966, FAX 2109601321, κιν.6978018553"

Επαφή  
Soundworks Audiovisual 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση