Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Απρίλιος 2015 14:51

On air το νέο site της Omikron Electronics

Από την Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με το νέο της web site που έχει ήδη αντικαταστήσει το προηγούμενο. Ιδού η σχετική ανακοίνωση…

Δελτίο τύπου - Omikron Electronics
«Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το νέο μας δικτυακό τόπο www.omikronelectronics.gr  που διαθέτει νέο εικαστικό, μοντέρνα διάθεση και αρτιότερη σύνθεση. Εμπλουτίσαμε τις ιστοσελίδες με νέα στοιχεία και δυνατότητες, ενώ δώσαμε ευελιξία και αμεσότητα στον εντοπισμό των προϊόντων με τη βοήθεια των πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης, προκειμένου να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα το προϊόν που αναζητάτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Επειδή όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι περιττά, ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε το νέο μας site είναι να πλοηγηθείτε σ’ αυτό, στα επιμέρους μενού του και στις προϊοντικές κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να διαπιστώσετε τις δυνατότητες και την ευελιξία που σας προσφέρει. Βεβαίως η αυτόματη προσαρμογή του στο μέγεθος της οθόνης του tablet ή του κινητού σας, καθιστά ακόμα ευκολότερη την πλοήγησή σας σ’ αυτό από οποιαδήποτε mobile συσκευή διαθέτετε».

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση