Διαφήμιση
Τρίτη, 13 Ιανουάριος 2015 17:15

Νέο Montarbo FIRE15A: ετοιμοπαράδοτο από τη Digikal

Συνήθως, σε μια σειρά full range ηχείων που περιλαμβάνονται μοντέλα με 10άρι και 12άρι γούφερ, δεν μπορεί να λείπει και μια έκδοση με 15ιντσο γούφερ. Στη Montarbo όμως δεν σκέφτονται ακριβώς έτσι, καθώς δηλώνουν πως δεν είναι ικανοποιημένοι από μια απλά μεγαλύτερη έκδοση της σειράς, αλλά από ένα ακόμα πιο ισχυρό και αποδοτικό ηχείο.
Κάπως έτσι προσεγγίζουν στη Montarbo το δίδρομο (bass reflex) FIRE15A, ένα ηχείο που σύμφωνα με την εταιρία κάνει τα πάντα στο ‘maximum’. Το νέο FIRE15A ολοκληρώνει τη νέα σειρά FIRE της εταιρίας, διαθέτοντας τα εξής ατού: διαθέτει αποθέματα ισχύος της τάξεως των 1100 watts χάρη στη νέα γενιά ενσωματωμένων ενισχυτικών της Montarbo (διαθέτει 2 ενισχυτικά σε τάξη D, ένα με αποθέματα 900Watt για το γούφερ και ένα των 200Watt για το HF driver), διαθέτει 15" γούφερ με μαγνητικό σύστημα Νεοδυμίου και 3ιντσο πηνίο φωνής, ενώ συμπληρώνεται από ένα driver 2.5ιντσών με 1.4" throat που φορτίζεται με χοάνη επιτυγχάνοντας διασπορά 50° στον οριζόντιο και 40° στον κάθετο άξονα. Το ηχείο ενσωματώνει DSP επεξεργαστή με 24μπιτούς AD και DA μετατροπείς, καθώς και FIR filters, αλλά και όλα τα απαραίτητα κυκλώματα προστασίας για τις μεγαφωνικές μονάδες και τα ενισχυτικά.
Σημειωτέον ότι όλες οι μονάδες και τα ενισχυτικά αποτελούν custom υλοποιήσεις της Ιταλικής Montarbo, η οποία έχει ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες για το FIRE15A (αλλά και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της νέας σειράς FIRE) και σας προκαλεί να το δείτε και να το ακούσετε από κοντά. Το νέο FIRE15A (όπως και άλλα νέα προϊόντα της Ιταλικής Montarbo) είναι ετοιμοπαράδοτο σε προσιτή τιμή από την εταιρία Digikal. 

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο FIRE15A θα σας δώσουν στην Digikal…

Επαφή
Digikal
τηλ. 24210 20581

Montarbo FIRE15A - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Τύπος: 2-way bass-reflex
Απόκριση Συχνότητας: 45 Hz ÷ 20 kHz
Continuous SPL: 130 dB
Components: custom-designed by Montarbo
LF: 1 x 15” woofer
HF: 1,7” compression driver / Constant directivity horn (50° H x 40° V)
Electronic cross-over: 1100 Hz 
Built-in amplifier: 2 class-D power units
LF power: 900 W
HF power: 200 W
Built-in DSP: Montarbo®, 24bit converter
Filters: FIR filters
Connections and controls: Microphone input (bal. XLR) with gain control, Line input (Jack + XLR Combo connector), Volume control, Switchable Link/Mixed output (bal. XLR), HiPass switch, BassBoost switch, Status LED indicators (on, signal, clipping, thermal warning protection)
Construction: Birch plywood coated with high-impact and chip resistant paint, 15/10 steel protection grille with foam, Carrying handle + Speaker-stand adapter Fittings 
On stage floor angle: 55°
Διαστάσεις WxHxD: 440 x 780 x 440 mm
Βάρος: 26.9 kg

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση