Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Νοέμβριος 2014 00:12

Τα προιόντα της NOCS στο DJShop

Το DJShop ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της Σουηδικής NOCS στη χώρα μας…

DJShop – Δελτίο τύπου
«Το DJShop ξεκινάει μια νέα αποκλειστική συνεργασία με την πολύ δημοφιλή και αξιόπιστη εταιρεία NOCS. Το DJShop είναι και επίσημα ο αποκλειστικός αντιπροσωπος των προϊόντων NOCS στην Ελλάδα. Η εταιρεία NOCS είναι μια Σουηδική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή ακουστικών- κυρίως ακουστικών inEAR, διαθέτοντας όμως στη γκάμα των προϊόντων της και ακουστικά για DJs, καθώς και στην κατασκευή air monitors.
Ακολουθώντας την τεχνολογία και δεδομένων των πολλών εφαρμογών των smartphones και των διαφόρων φορητών συσκευών που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία –όχι μόνο των επαγγελματιών του κλάδου της μουσικής, αλλά γενικότερα των μουσικόφιλων, η NOCS σχεδίασε και κατασκεύασε ακουστικά, τα οποία είναι συμβατά σχεδόν με όλα τα smartphones. Τα ακουστικά NOCS είναι συμβατά με τα πιο γνωστά λογισμικά φορητών συσκευών, όπως είναι το iOS και το ANDROID και διαθέτουν και καλώδιο πλακέ για να μην μπερδεύεται. Τα περισσότερα ακουστικά NOCS διαθέτουν μικρόφωνο και remote control, ώστε να μπορούν μεταξύ άλλων να χρησιμοποιηθούν και για διαχείριση κλήσεων.

Στόχος των ιδρυτών της NOCS είναι η δημιουργία ακουστικών τα οποία να μπορούν να παντρέψουν το μινιμαλιστικό design με τον εξαιρετικό ήχο και την διάρκεια στο χρόνο! Απόλυτα αφοσιωμένοι στον στόχο τους για υψηλή ποιότητα ήχου, οι άνθρωποι της NOCS έχουν συνεργαστεί με τους πιο πετυχημένους και αξιόλογους μουσικούς, καταφέρνοντας τελικά να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας ακουστικά earphones και monitors για κινητά για τον επαγγελματία DJ και για τον μουσικόφιλο που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο. 

Η Σουηδική εταιρεία NOCS αν και δεν μετρά πολλά χρόνια στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, έχει ήδη ξεχωρίσει και τα ακουστικά και τα monitors που κατασκευάζει κερδίζουν συνεχώς τις εντυπώσεις όχι μόνο των χρηστών, αλλά και των ειδικών editors γνωστών έντυπων μέσων. Πολύ γνωστοί editors σε δημοφιλή και αξιόλογα web περιοδικά έχουν ασχοληθεί και μάλιστα έχουν κάνει πολύ καλές κριτικές για τα προϊόντα της NOCS, με μερικά παραδείγματα, όπως το MacWorld, το Ljud & Bild, το Digital DJ Tips, το GADGETMAC, το Digital Trends και άλλα πολλά!
Δοκιμάζοντας τα ακουστικά NOCS, θα καταλάβεις πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα ίδια τα προϊόντα της Σουηδικής εταιρείας είναι η διαφήμιση τους, αφού η εξαιρετική ποιότητα ήχου σε συνδιασμό με το μινιμαλ design και την άνετη εφαρμογή τους τα κάνουν να ξεχωρίσουν.
Στα τέλη του Νοεμβρίου, τα ακουστικά της NOCS θα βρίσκονται στο DJShop διαθέσιμα, ενώ θα υπάρχουν και demo στην έκθεση του DJShop για να τα δοκιμάσετε live. Οι γιορτές φτάνουν και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα δώρο που αξίζει στον εαυτό σας! Αποκτήστε τα ακουστικά NOCS που επιθυμείτε και απολαύσετε εξαιρετικό ήχο από το smartphones σας!»

Επαφή
DJShop

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση