Διαφήμιση
Δευτέρα, 05 Μάιος 2014 23:23

Η Αpart στη Φ. Νάκας

Η εταιρία Φ. Νάκας μέσω του δελτίου τύπου που ακολουθεί, ανακοινώνει την ανάληψη της αποκλειστικής διανομής των προϊόντων της εταιρείας Αpart για την ελληνική αγορά. 

Φ. Νάκας – Δελτίο Τύπου
«Μετά από σχεδόν ένα χρόνο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας με την διανομή των προϊόντων της Apart στην Ελλάδα και την εξαιρετική αποδοχή τους από το καταναλωτικό κοινό, η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλέον την αποκλειστική διανομή όλων των προϊόντων της Apart στην Ελλάδα.

Η Apart ξεκίνησε την δραστηριότητά της πριν από περίπου 20 χρόνια όταν ο Tom Gheysens, ιδιοκτήτης μια εταιρείας ενοικιάσεων ηχητικών και διανομέας γνωστών εταιρειών ηχητικών στην Ολλανδία, αποφάσισε να κατασκευάσει μόνος προϊόντα με τέτοια ποιότητα που δεν μπορούσε να βρει στις εταιρείες που μέχρι τότε διένειμε στην χώρα του.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά ή Apart έχει διανύσει μία εξαιρετική πορεία προσφέροντας τα προϊόντα της σε μία πολύ μεγάλη γκάμα εφαρμογών με βασικό γνώμονα την άριστη ποιότητα και την εξαιρετικά προσιτή τιμή. Οι κεντρικές της εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Ολλανδία, όπου σε ένα χώρο 3000m2 φιλοξενούνται τα κεντρικά γραφεία διανομής σε όλο τον κόσμο, οι κεντρικές αποθήκες, καθώς και το τμήμα σχεδιασμού όλων των προϊόντων της εταιρείας. Μία ακόμη αποθήκη με έδρα το Βέλγιο επιφάνειας 6000 m2 διασφαλίζει την απρόσκοπτη παροχή προϊόντων σε όλο το δίκτυο συνεργατών.

Τέλος, η εταιρεία διαθέτοντας γραφεία στο SHENZHEN (Shenzhen, Apart Asia Ltd) μπορεί να διασφαλίσει την ποιότητα της παραγωγής ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες Quality Control σε όλα τα επίπεδα παραγωγής. Η Apart ειδικεύεται στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων ήχου που απευθύνονται σε μια σειρά εφαρμογές όπως:
Εστιατόρια, Καταστήματα λιανικής, Ξενοδοχεία, Bar Cafe, Μeeting Rooms, Εκπαιδευτικές εφαρμογές (σχολεία, εκπαιδευτήρια κλπ), Κοινόχρηστοι χώροι κτηρίων (εσωτερικοί και εξωτερικοί), Γυμναστήρια, Νοσοκομεία και μία σειρά άλλων εφαρμογών παρέχοντας ένα πλήθος ποιοτικών λύσεων με εξαιρετικό λόγο value for money.
Tα προϊόντα της Apart είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση».

Επαφή
Φίλιππος Νάκας ABEETE
τηλ: 210 6686000

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση