Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Μάιος 2014 12:11

Τα μικρόφωνα της Audix στην Kariotis Audio & Lighting

Η εταιρία Kariotis Audio & Lighting ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Αμερικάνικης εταιρίας Audix για την Ελληνική αγορά. Η Audix, που φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή της, αποτελεί ως γνωστόν, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μικροφώνων στον κόσμο, με τα μικρόφωνά της να είναι ταυτόχρονα προσιτά και ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς περιλαμβάνονται σε πολλά επώνυμα rider και χρησιμοποιούνται από γνωστούς καλλιτέχνες, μπάντες, ηχολήπτες και παραγωγούς. 

Kariotis Audio & Lighting – Δελτιό τύπου
«Η Audix ξεκίνησε το 1984 με μια αποστολή που παραμένει αμετάβλητη: να σχεδιάζει και να κατασκευάζει υψηλής απόδοσης, καινοτόμα προϊόντα που συμβάλλουν στην πρόοδο της βιομηχανίας του επαγγελματικού ήχου. Χρόνο με το χρόνο τα μικρόφωνα Audix  αναγνωρίζονται για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους, την απόδοση, την ποιότητα, την αντοχή και την αξία τους. Είναι μικρόφωνα που κατασκευάστηκαν για να διαρκέσουν μια ζωή.

Η Audix είναι αποφασισμένη να ωθήσει τα όρια της τεχνολογίας. Από τη σύλληψη στην ολοκλήρωση, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης συνδυάζονται σε μια in-house μονάδα παραγωγής, η οποία της επιτρέπει να παρέχει με υπερηφάνεια, προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Η Audix δε σταματάει να εξελίσσεται, προσφέροντας παράλληλα προϊόντα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρία: 'Αποδίδουμε τη συνεχιζόμενη επιτυχία μας σε διάφορους παράγοντες: τους αφοσιωμένους πελάτες μας, οι οποίοι μας παρέχουν ανεκτίμητο feedback για τα προϊόντα μας, μια ταλαντούχα ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, στόχος της οποίας είναι να παράγει state of the art προϊόντα και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τον Audix εξοπλισμό σας. Η Εφευρετικότητα και το μεράκι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Audix'.

Τα μικρόφωνα της Audix είναι πλέον διαθέσιμα από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting. Τον πλήρη τιμοκατάλογο των μικροφώνων της Audix (τύπο – μοντέλο – τιμή) μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Επίσης, ένα Mini company profile, καθώς και περιγραφές των κατηγοριών της Audix στα ελληνικά μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…"

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
Audix
Τηλ. 210-5542855

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση