Διαφήμιση
Τρίτη, 15 Απρίλιος 2014 09:53

Protype: μια νέα εταιρία αντιπροσώπευσης

Από τη νεοσύστατη εταιρία Protype λάβαμε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο τύπου και σας το παραθέτουμε.

Δελτίο Τύπου - Protype
"Η Protype ιδρύθηκε με σκοπό να αντιπροσωπεύσει κατασκευαστές που προσφέρουν ηχητικό εξοπλισμό μοναδικής ποιότητας και καινοτομίας. Είναι μηχανήματα και λογισμικό που χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι ως μηχανικοί ήχου και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ροής εργασίας μας. Ως τώρα οι κατασκευαστές αυτοί είναι οι εξής:

Merging Technologies
Οι σχεδιαστές του πιο εύηχου DAW στον κόσμο, του Pyramix. Ευρέως διαδεδομένο στους κύκλους της παραγωγής κλασσικής μουσικής, mastering και post-production, λόγω της απαράμιλλης ποιότητας ήχου και editing λειτουργικότητας. Το 2014 θα είναι σταθμός για την εταιρία, καθώς το Pyramix φτάνει την 9η έκδοση, με υποστήριξη 64-bit πλατφόρμας και πληθώρας νέων λειτουργιών. Στα 64-bit η τεχνολογία Masscore πλέον απελυθερώνεται προσφέροντας απαράμιλλη υπολογιστική ισχύ χωρίς την ανάγκη επιπλέον DSP. Παράλληλα αναβαθμίζονται και τα συστήματα VCube και Ovation. Το πρώτο ένας ισχυρός Video Player, πλαισιώνει το Pyramix και δημιουργεί μια ολοκληρωμένη λύση Post-Production. Το δεύτερο, αποτελεί την πιο διαδεδομένη λύση στο Media Sequencing με πολλες εφαρμογές σε ζωντανά και διαδραστικά events. Η σημαντικότερη προσθήκη στην οικογένεια όμως είναι το HAPI ο "υιός" του modular audio interface HORUS. Και τα δυο προϊόντα έχουν εφαρμόσει το πρωτόκολλο Ravenna/AES 67 και προσφέρουν πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, αριθμού καναλιών καθώς και ηχογράφηση DSD.

Burl Audio
Δεν θα έπρεπε πλέον να χρειάζεται συστάσεις στον επαγγελματικό χώρο της στούντιο ηχογράφησης. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πιο ηχηρά ονόματα παραγωγών έχουν διαλέξει μετατροπείς Burl για το στούντιο τους. Η Burl έχει φέρει επανάσταση στην ποιότητα ήχου όσον αφορά μονάδες μετατροπής σήματος. Ξεκίνησε με τα δικάναλα B2 Bomber ADC και DAC συμπληρώνοντας έπειτα με το modular σύστημα Β80 ή αλλιώς Mothership, που δίνεί πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και αριθμού καναλιών. Επίσης έχουν προστεθεί ο προενισχυτής Β1, το summing unit B32 και το monitor controller Β26.

Dave Hill Designs
Ο άνθρωπος πίσω απο την Crane Song δημιούργησε τη νέα γραμμή προϊόντων με μια νέα ματιά στο σχεδιασμό κυκλωμάτων. Έτσι τα δυο κύρια μηχανήματα Europa και Titan προσφέρουν εντελώς καινοτόμες ιδέες σε μονάδες προενισχυτή και συμπιεστή αντίστοιχα δίνοντας μοναδικές λειτουργίες στη μορφοποίηση του ηχητικού σήματος.

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας και όλης της γραμμής Crane Song".

Πληροφορίες και επικοινωνία:
Protype
Τάσος Καραδέδος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
τηλ. 2310 513775

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση