Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 18:13

Ανακοίνωση Megaevent

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και γνωστοί της εταιρίας που 13 ολόκληρα χρόνια βρεθήκατε κοντά μας και μας στηρίξατε κάνοντας μας μια σεβαστή εταιρία στο χώρο των ηχητικών και φωτιστικών μηχανημάτων γίνατε μάρτυρες μιας αναπάντεχης από πολλούς κόντρας η οποία συνεχίζεται μέχρι και σημερα.Δυστηχως κάποιοι νομίζουν ότι ακόμα βρίσκομαι στο νοσοκομείο και δεν μπορούν να χωνέψουν  την τεραστία επιτυχία που έχω στους πελάτες των ευρωπαϊκών προγραμμάτων αλλά και γενικότερα την ενθουσιώδης υποδοχή μου από την αγορά με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να με χτυπήσουν με πλάγιους δολίου και υποχθόνιους τρόπους.

Υποκλέβοντας τους κωδικούς του πληροφοριακού συστήματος χωρίς καν να ενημερώσουν τους πελάτες και προσπαθώντας να περάσουν με κάθε τρόπο την εντύπωση σε πελάτες προμηθευτές και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο ότι εγώ δεν υπάρχω ότι δεν θα ξαναασχοληθω με το επάγγελμα μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου τον Μάρτιο του 2013 ότι δεν ανήκω στην Megaevent και ότι δεν είμαι στο γραφείο μου και αλλά πολλά γραφικά αισθάνομαι την ανάγκη με τον πλέον επίσημο τρόπο να απαντήσω πλέον στις συκοφαντίες εις βάρος μου και να επιλέξω τον δρόμο της δικαιοσύνης ώστε να αποκαταστήσω την τιμή μου.

Ενημερώνω λοιπόν το αξιότιμο κοινό μας καθώς και όλη την όμορφη και πολυαγαπημένη κοινότητα της αγοράς ηχητικών και φωτιστικών ότι

1)εξακολουθω να είμαι μέτοχος του 50% της εταιρίας Megaevent και διευθύνων Σύμβουλος της παραπάνω εταιριας.Λυπαμαι πάρα πολύ που κάποιοι κακοήθεις κύκλοι προσπάθησαν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις στην αγορά για την εταιρία μου.

2)εντελως αντίθετα από κάθε μορφή ηθικής και νομιμότητας γίνεται προσπάθεια το site της εταιρίας μου www.megaevent.gr καθώς και το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. να χρησιμοποιηθεί και να ελέχθη από κύκλους μη αποδεκτούς από εμενα.Ως εκ τούτου δηλώνω ότι το site αυτό καθώς και το παραπάνω email δεν είναι πλέον το επίσημο site της megaevent  σύμφωνα με το provider που το διαχειρίζεται και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει την εταιρία Megaevent αλλά εκφράζει ιδιωτικά συμφέροντα που μετά την αναπάντεχη επιτυχία που είχα προσπαθούν να με πλήξουν να με διαβάλουν και να προπαγανδίσουν εις βάρος μου μέσα από το πρώην site της εταιρίας μου.

Και αυτή η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και αναμένονται εξελίξεις συντομα. Μεχρι τότε οι σεβαστοί πελάτες μου θα μπορούν να ενημερώνονται από το site που εκφράζει την δικια μου θέση στην αγορά και είναι το www.megaevent.com.gr Καθώς και στο email μου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. που με δικαστική απόφαση μου ανήκει.

3)Το τηλέφωνο 2109402526 που διαφημίζεται από το ιδιωτικό site www.megaevent.gr δεν ανήκει στην εταιρία μου Megaevent αλλά σε ιδιώτη και κακώς χρησιμοποιείται με δόλιο τρόπο.

4)Οσο αφορα το σημα MEGAEVENT ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΚΟΛΙΟΣ ΟΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 11647/01 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ  ΝΟΜΙΜΑ  ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΩΔΙΚΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 1Ο ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Σ.ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΚΑΙ Σ.ΚΟΛΙΟΣ ΟΕ ΕΙΝΑΙ MEGAEVENT .ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

4)Ενημερωνω ακόμα την αξιότιμη πελατεία μου στα ευρωπαϊκά προγράμματα που με τίμησε για μια ακόμα φορά και μου έδωσε την πρώτη θέση σε αριθμό προγραμμάτων από όλη την υπόλοιπη αγορά ότι τα προγράμματα τους δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο λόγο της τεράστιας τεχνογνωσίας που κατέχω στον συγκεκριμένο τομέα και λόγο της οικονομικής μου δυνατότητας να μπορώ να ανταποκριθώ σε όλες μου τις υποχρεωσεις.Δηλωνω υπεύθυνα ότι όλες οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει η megaevent συνεχίζουν να με στηρίζουν και ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμία από αυτές.Οτιδηποτε άλλο ακούγετε στην αγορά είναι ψευδεστατο και ανακριβές

5)ακομα θέλω να ενημερώσω την αγορά ότι η εταιρία κλώνος που έχει φτιαχτεί στην Άρτα με παραπλήσιο όνομα με την δικια μου ώστε δόλια να μπερδέψει την αγορά και να περάσει λανθασμένες εντυπώσεις δηλώνω ότι ουδεμία σχέση θέλω να έχω με αυτή δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την megaevent η συγκεκριμένη εταιρία και αυτή η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσυνης.Εφιστω την προσοχή στην αγορά ώστε να μην παραπλανηθεί από το όνομα η εν λόγο εταιρία εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα που προσπαθούν ανεπιτυχώς να με πλήξουν στην αγορά καθώς και να παρουσιαστούν ως η διάδοχη κατάσταση της megaevent.

6)τελος θα ήθελα να διαβεβαιώσω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα κάνω την κάθε δυνατή προσπάθεια να διαφυλάξω το κύρος και την αξιοπρέπεια όλων των πελατών μου και να τους δώσω το κορυφαίο σέρβις που είχαν τόσα χρόνια από εμενα.Ακομα να διαφυλάξω το κύρος των εταιριών που αντιπροσωπεύω όλα αυτά τα χρόνια και να της ανεβάσω ακόμα περισσότερο προς την κορυφή.

Τέλος με δικαστικό δυστυχώς τρόπο να διαφυλάξω το κύρος και την υπόληψη μου που με τόσο αγώνα την κέρδισα από την αγορά απέναντι σε κακοήθειες ζηλοτυπίες και μιμητισμού και καιροσκοπισμούς εις βάρος μου

Ήρθε η ώρα ο κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας

ΓΙΑ ΤΗΝ MEGAEVENT
ΔΡΑΚΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΠΙΝΔΟΥ 18Α ΜΟΣΧΑΤΟ
ΤΗΛ 2109537273
EMAIL   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MEGAEVENT
ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΜΕΤΩΧΩΝ ΤΗΣ

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση