Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 16:14

Η Sound attack ‘επιτίθεται’ με 8 RAPTOR της DTS

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την πρόσφατη επένδυση της εταιρίας Sound attack του Τάσου Κωνσταντίνου από την Κόρινθο, σε 8 RAPTOR της DTS Lighting.

Kariotis Audio & Lighting – Δελτίο τύπου
«Φουλ επίθεση στην κρίση από την εταιρία Sound attack του Τάσου Κωνσταντίνου από την Κόρινθο. 8 ‘ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ’ RAPTOR της DTS Lighting είναι τα νέα φωτιστικά όπλα της εταιρίας!
Το πράσινο υπερφώς-beamer  έχει βάρος μόλις 15κιλά , ενσωματώνει την πατενταρισμένη τεχνολογία της DTS FRP (Ελεύθερη Κίνηση στον Οριζόντιο Αξονα), είναι wireless DMX ready, διαθέτει 8πλο περιστροφικό πρίσμα, 17 gobos, 17 colors, λειτουργία frost filter και πολλές άλλες πρωτοποριακές δυνατότητες. Παράλληλα, με τη λάμπα SIRIUS της OSRAM 330Watt επιτυγχάνει φωτεινότητα 150000lux στα 15 μέτρα!!!

Τα Raptor συνοδεύονται με 1 flight case / ανά 4 τεμάχια με πολύ compact διαστάσεις  90cm x 90cm x 70cm. Oλα τα φωτιστικά της DTS συνοδεύονται από 3 χρόνια εγγύηση ενώ κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Εμείς ευχόμαστε στον Τάσο καλές δουλειές, υγεία και άμεση απόσβεση!». 

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία “Sound Attack” μπορείτε να βρείτε εδώ:
Sound Attack  - Τάσος Κωνσταντίνου, Κολοκοτρώνη 86, Κόρινθος, τηλ. 2741072646 – 6944797947, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα RAPTOR ή τα υπόλοιπα προϊόντα της DTS Lighting, επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

 

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση