Διαφήμιση
Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2013 17:08

H Chauvet στην Π.Βασιλείου ΑΕΕ

H CHAUVET Europe Ltd ανήγγειλε ότι ξεκίνησε συνεργασία και έκανε καινούργιο αντιπρόσωπο της στην ελληνική αγορά την γνωστή και καθιερωμένη εταιρία επαγγελματικού φωτισμού Π. Βασιλείου ΑΕΕ.
Με έδρα της στην Αθήνα από το 1958, η Π. Βασιλείου ΑΕΕ έχει στρέψει την προσοχή της στην αγορά της ψυχαγωγίας και στο να επεκτείνει την παρουσία της Chauvet σε αυτές τις αγορές.
“Επιλέξαμε την Π. Βασιλείου ΑΕΕ ως τον νέο αντιπρόσωπο μας επειδή είναι μια εταιρία με επαγγελματισμό που επικεντρώνεται στις σειρές των προϊόντων που επιλέγει να αντιπροσωπεύσει” λέει ο Jon Pets European Sales Manager, διευθυντής πωλήσεων Ευρώπης της Chauvet. “Αυτό σημαίνει όχι μόνο ότι όλη η ομάδα πωλήσεων είναι πλήρως ενημερωμένη για όλη την γκάμα προϊόντων, αλλά είναι και αφοσιωμένη στο να παρέχει στους πελάτες τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους και με το καλύτερο service μεταπώλησης.”

“Επιλέγουμε τα προϊόντα μας βάση την καινοτόμο τεχνολογία και την εξαιρετική ποιότητα," λέει o Δημήτρης Δήμου, Διευθυντής Πωλήσεων. "Εξασφαλίζουμε τακτικούς ποιοτικούς ελέγχους μέσω των επισκέψεων στο εργοστάσιο και συνεργαζόμαστε στενά με τις ομάδες ανάπτυξης προϊόντων τους για να βελτιώσουμε την ποιότητα και τη λειτουργία των προϊόντων". Αυτή είναι μια φιλοσοφία που ταιριάζει πολύ καλά με αυτή της Chauvet που εκτιμά την γνώμη των πελατών της για να εξασφαλίσει την παραγωγή προϊόντων που συνεχίζουν να ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς.
"Η Π. Βασιλείου ΑΕΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση ακριβώς όπως και η Chauvet, έτσι μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία» συνεχίζει ο Jon Pets. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τον καινούργιο μας συνεργάτη».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα της Chauvet θα σας δώσουν στην εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ…

Επαφή
Π. Βασιλείου ΑΕΕ

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση