Διαφήμιση
Δευτέρα, 05 Αύγουστος 2013 23:32

Το compact line array D-Line της RCF σε προσφορά

Το compact line array D-Line της RCF αποτελεί ένα μικρό & ευέλικτο line array σύστημα που ταιριάζει ιδανικά στις συναυλίες μικρού και μεσαίου βεληνεκούς που πραγματοποιούνται στα περισσότερα venues της χώρας μας.
Το D-Line είναι ένα ενεργό σύστημα με ενσωματωμένα ενισχυτικά και DSP επεξεργαστή σε κάθε καμπίνα, με συγκεκριμένα presets για το σωστό και γρήγορο σετάρισμα του συστήματος σε κάθε χώρο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες (περιλαμβάνονται παράμετροι όπως: indoor switch, cluster switch κλπ). Το σύστημα απαρτίζεται από την line array καμπίνα HDL 20-A για την αναπαραγωγή των υψηλομεσαίων και από τα επίσης ενεργά και με ενσωματωμένο DSP, sub woofer 8006-ΑS (με διπλά 18άρια γούφερ) και 8004-ΑS (με το μονό 18ιντσο γούφερ) που συμπληρώνουν το σύστημα προσφέροντας στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες option επιλογής, ανάλογα με τη χρήση του συστήματος και τις ανάγκες τους σε χαμηλό.
Το σύστημα είναι καινούργιο στη γκάμα της RCF και συνδυάζει ευελιξία, πιστότητα, εύκολη μεταφορά / εγκατάσταση και ρύθμιση, με μια πολύ ενδιαφέρουσα τιμή που η τρέχουσα προσφορά του Ελληνα αντιπροσώπου την καθιστά ακόμα πιο ελκυστική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά D-Line, αλλά και τα πακέτα προσφοράς, σας παραπέμπουμε στο συνημμένο pdf αρχείο που ακολουθεί. Ωστόσο, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε απευθείας με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση