Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 20:10

Συνεργασία Audigys και Audio-Technica

Από την εταιρία Audigys λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου, μέσω του οποίου μας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασία της με την Audio-Technica...

Audigys - Δελτίο τύπου Audio-Technica
''Η Audigys ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Audio-Technica. H Audio-Technica κατασκευάζει παγκοσμίως αναγνωρισμένα μικρόφωνα και ακουστικά και άλλα προϊόντα για Pro-Audio εφαρμογές.
«Είναι μια εταιρεία που αφοσιωμένα για μισό αιώνα προσφέρει δημιουργίες και τεχνολογική υπεροχή. Η Audigys με τη σειρά της κι αυτή, προσηλωμένη στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε συνδυασμό με υπηρεσίες στον πελάτη πριν και μετά την πώληση, μοιράζεται με την Audio-Technica τις ίδιες αξίες και γι αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε» δηλώνει ο Γ. Θεοδωρόπουλος (Διευθυντής της Audigys).

H Audigys ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 με προϊόντα για τους τομείς του Broadcasting, Live Sound και  Recording και στη συνέχεια αναπτύχθηκε στις εγκαταστάσεις, στην εγχώρια και ξένη αγορά. Διαθέτει ευρέως φάσματος πεδίο προϊόντων, έτσι μπορεί να προσφέρει τόσο απλές, όσο και πιο σύνθετες λύσεις, σε κάθε πελάτη, πάντα με σεβασμό στον όραμά του αλλά και τον προϋπολογισμό του.
Tα μικρόφωνα της Audio-Technica υπερέχουν σε σχεδιασμό και τεχνικά χαρακτηριστικά. Προσφέρουν ασυναγώνιστη απόδοση ανεξάρτητη της πηγής ή του τομέα εφαρμογής. Η σειρά ακουστικών  της Audio-Technica με μοναδικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά,  προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα ήχου και λεπτομέρειας, σε κάθε είδος μουσικής".

Επαφή
Audigys

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση